burn-out coach amsterdam
Martine Slikker
Stress- en burn-out coach in Amsterdam
0623205708
coach@martineslikker.nl


Beste remedie voor een burn-out? Kiezen voor je geluk!

Veel mensen hebben meer dan ooit burn-out klachten. Ze zijn moe, hebben last van stress en zitten vooral veel in hun hoofd. Ze zijn de verbinding kwijt met zichzelf. Uitrusten en tijd krijgen om te herstellen is helaas niet genoeg. Zonder duidelijk doel en vanuit je eigen kern weer te leren leven zal je nooit optimaal doen herstellen. Veel onderzoeken benoemen oorzaken, maar er wordt weinig gekeken naar de mindset en de verbinding met zichzelf. Tuurlijk is het belangrijk om te achterhalen wat je zo onzeker maakt en wat zorgt voor zoveel stress, alleen zonder een duidelijke focus op wat je echt anders wil duurt een hersteltraject veel te lang en is niet duurzaam. Om echt meer uit jezelf en het leven te halen, is grip op je gedachtes een must. Wil jij graag duurzaam en optimaal herstellen uit een burn-out neem dan contact op!

Voorstellen stress en burn-out coaching in Amsterdam

Ik ben Martine Slikker, vanuit eigen ervaringen met faalangst, piekeren, stress en zelfs een burn-out ben ik inmiddels opgeleid master coach en wil ik graag andere professionals helpen beter met stress om te gaan en leren het maximale uit zichzelf en het leven te halen.

In samenwerking met een andere coach heb ik programma’s ontwikkeld waarin jij weer leert kiezen voor jouzelf en meer geluk en succes te ervaren.

Het is belangrijk dat jij steeds beter gaat begrijpen wie jij bent, wat van jou is en waar jij blij van wordt. Wat zou jij nodig hebben om energievol en blij uit je bed te komen en echt te gaan doen waar jij gelukkig van wordt? Samen onderzoeken we wat jou hierin belemmert, maar gaan we vooral focus aanbrengen op hoe jij ideaal functioneert en wat jij echt wil in het leven. We gaan opzoek naar jouw authentieke talenten en kwaliteiten, zodat jij vanuit vertrouwen aan de slag kunt gaan. Je leert grip te krijgen op je gedachtes en om vanuit jouw ware kern te gaan leven.

Werkwijze stress en burn-out coach Amsterdam

Per cliënt kijk ik naar wat er nodig is en hanteer ik meerdere methodes en technieken om zo een geheel aanbod te kunnen geven. In een vrijblijvend intakegesprek maken we kennis en kijken we welk programma het beste bij jou aansluit. Kosten voor een programma zijn 2497 euro voor een half jaar. Vaak betaalt de werkgever een deel en je kunt de kosten ook aftrekken van de belasting. Ook losse afspraken zijn mogelijk, de kosten bedragen dan 79 euro per gesprek. Het voordeel van een programma is dat we echt intensief aan de slag gaan en je daarbij veel materiaal en opdrachten op maat krijgt.

Voor vragen of aanmelding kun je contact opnemen met:

Martine Slikker
Biesboschstraat 25 II
1078 ML Amsterdam
06 23 20 57 08

coach@martineslikker.nl
Martineslikker.nl
google-plus-logo