Corry Bos
PuntComma
Telefoon: 06 41 49 80 38
e-mail: info@puntcomma.nl
Internet: https:// www.puntcomma.nl


Mag ik me even voorstellen:

Mijn naam is Corry Bos. In 2010 werd de basis gelegd voor PuntComma. Op dat moment was vooral teamcoaching mijn kern-activiteit als coach.

Nu, een aantal jaren verder, ben ik, naast teamcoach, ook gespecialiseerd in problemen die op de werkvloer ontstaan.

Bijvoorbeeld ziekteverzuim door oververmoeidheid en burn-out klachten. Ook ik ben geveld geweest door een burn-out. Terwijl in mijn directe omgeving op dit moment iemand hersteld van een bijnierschors-uitputting. (Addison’s Disease) als gevolg van een verwaarloosde burn-out. Het is daarom begrijpelijk dat ik veel geleerd heb over deze aandoeningen, het verschil ertussen, de behandeling en de begeleiding ervan.
Als ervaringsdeskundige weet ik dat een diagnose niet altijd correct gesteld wordt en ik wil daarom graag mijn verworven kennis gebruiken en deze doelgroep helpen om op de juiste manier begrepen en behandeld te worden. Ook weet ik dat om te herstellen vooral veel aandacht en begrip nodig is.

Daarnaast zie ik vaak ziekteverzuim door “pesten op de werkvloer”. Dit komt veel meer voor dan je denkt en eindigt helaas vaak in een burn-out. Ook de werkgever ziet niet altijd dat zijn of haar bedrijf besmet is met pesterijen. Terwijl hij hier wel verantwoordelijk voor gehouden kan worden.

De aanpak van burn-out begeleiding bij PuntComma is uniek

In het programma” ‘In 100 dagen uit je burn-out’ word je begeleid in het proces van ontspanning, psychische begeleiding en fysieke opbouw. In 12 sessies krijg je inzicht in je situatie. Eerst kom je tot rust, daarna bouwen we samen aan de positieve spiraal.

Ik hecht tijdens de begeleiding veel waarde aan:

  • veiligheid
  • onderling vertrouwen
  • wederzijds respect

Ben je uitgeput, ondervind je veel stress en wil je weten waar je aan toe bent? Of heb je een partner die niet meer van de bank komt, omdat hij al maanden uitgeput is?
Maak meteen een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we er samen over praten.
Na dit kennismakingsgesprek heb je al diverse tips gekregen waar je (samen) mee aan de slag kunt.

KOSTEN

Heb je een werkgever dan nemen wij hier graag contact mee op. Ook hij is gebaat bij een spoedig en volledig herstel. Ons 100 dagen programma ‘In 100 dagen uit je burn-out’ zal hem zeker aanspreken.
Of draag PuntComma voor bij je bedrijfsarts. Ik ga graag een gesprek met hem/haar aan. Altijd met jouw genezing in het achterhoofd.

Onze begeleiding bestaat uit een vaststaand programma: “ In 100 dagen uit je burn-out!” . In de meeste gevallen vergoed je werkgever de kosten voor het traject.
De totale kosten zijn afhankelijk van het feit of je 1 op 1 het traject gaat volgen of in groepsverband.

Voor organisaties verzorgt PuntComma op maat gemaakte trajecten en programma´s, die kunnen variëren van preventieve lezingen tot intensieve begeleiding. In een oriënterend gesprek bepalen we de behoefte. Vervolgens maken wij een offerte op maat.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kun je contact opnemen met:

PuntComma
Plesmanstraat 3
6044 VK Roermond

Telefoon: 06 41 49 80 38
e-mail: info@puntcomma.nl
Internet: https:// www.puntcomma.nl

Corry Bos is:

Nobco gecertificeerd sinds 2010
nobco

PuntComma is aangesloten bij:

6P Consultancy:  www.6pconsultancy.nl

google-plus-logo