Stress en burn-out coach Utrecht Leidsche-RijnMariska van Beek, Puro Coaching
Stress en burn-out coach Vleuten – Leidsche Rijn
Tel: 06-10894181
www.purocoaching.nl
mariskavanbeek@purocoaching.nl

Als je last hebt van te veel stress of wellicht al in een burn-out bent beland, dan is het verstandig om hulp in te roepen. Mensen met chronisch stress of een burn-out hebben te lang teveel van zichzelf gevraagd.

Even voorstellen stress en burn-out coach in Utrecht Leidsche-Rijn

Ik ben Mariska van Beek en heb de passie om mensen te helpen die te lang teveel stress ervaren. Doordat ik zelf twee maal in een burn-out ben beland, heb ook ik de kern van mezelf moeten ontdekken. De handvatten die ik daardoor heb aangereikt gekregen en de levenslessen die ik daardoor heb moeten leren, zet ik nu in om anderen te helpen. Ik geloof er in dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en dus dat lichamelijk klachten vaak een diepere mentale oorzaak hebben.
Ik ben, samen met mijn partner Martijn, moeder van twee kinderen: een dochter (2008) en een zoon (2010). We wonen in Vleuten/Leidsche Rijn/Utrecht.
Zij die zich weer vitaal willen voelen, kunnen bij mij terecht. Ik werk vanuit de basisgedachte dat lichaam en geest samen gaan. Dus ik zie lichamelijke klachten als een signaal dat de er mentaal iets geblokkeerd is. Deze fysieke klachten zijn een signaal voor je lichaam en geest dat je grenzen zijn bereikt. In onze westerse maatschappij zijn we niet zo gewend om naar ons lichaam te luisteren. Als je leert om deze lichaamssignalen op te merken en vervolgens serieus te nemen, ben je al een eind op weg.
Ik begeleid je om de kern van jezelf te begrijpen en dat te kiezen in het leven dat goed voor jou is. Zo maak je contact met je eigen kracht en kun je weer blij en vitaal in het leven staan.

Werkwijze stress

Wanneer je contact met mij opneemt, maken we een afspraak voor een intake gesprek. Als eerste is het belangrijk dat er een klik is tussen jou als coachee en mijzelf als begeleider. Vertrouwen is de basis voor de verdere ontwikkeling. Daarna kun je beslissen of je met mij als begeleider verder wilt. Wanneer je al in de fase zit dat je in een burn-out bent beland of teveel stress ervaart, is het als eerste belangrijk om meer rust in je hoofd te krijgen. Daarna ga je werken aan acceptatie van de situatie. In de volgende fase krijg je bewust zijn op de (diepere) oorzaak van de stress en tenslotte werk je aan het re-integreren naar je werk en/of in de maatschappij. Deze fases vinden niet altijd precies achter elkaar plaats. De praktijk wijst uit dat er altijd overlap in zit.
Ik werk voornamelijk met de cognitieve gedragstherapie Transactionele Analyse (TA), met Body en Mind Language (BML) en daar waar de cliënt ervoor open staat met Reiki (Universele Levensenergie). Natuurlijk zet ik ook mijn sterk ontwikkelde intuïtieve vermogen in.

Vormen van begeleiding stress en burnout begeleiding in Utrecht Leidsche-Rijn

– 1 op 1 begeleiding Stress een Burn-out
– Workshops – Geen stress – Kom in je Kracht!
– Reiki inwijding voor coaches en therapeuten
– Introduceren en begeleiden vitaliteitsprogramma’s binnen bedrijven.

Kosten en vergoedingen

De kosten zijn € 75,- per consult. Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsorganisatie ‘Vereniging Integrale Vitaliteit’, zijn er een aanzienlijk aantal zorgverzekeraars die een gedeelte van het consult vergoeden. Kijk op mijn site (link:www.purocoaching.nl) voor meer informatie. Wanneer je consult door je werkgever wordt vergoed, is het tarief € 125,-.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

Puro Coaching & Traninglogoklein
Mariska van Beek – Senior Coach, Therapeut, Trainer
Vleuten – Leidsche Rijn
Tel: 06 108 94 181
www.purocoaching.nl
mariskavanbeek@purocoaching.nl

Kamer van Koophandel: NL 1740 15 707 B02

Lid Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV)

logo viv
google-plus-logo