burnout utrecht vleutenDoor: Arjen Luijendijk Coach & Adviseur
Stress en burn-out coach Utrecht-Vleuten
Tel:0621213389
mail@arjenluijendijk.nl


Bij veel bedrijven en organisaties ontbreekt de kennis over burn-out. En dat terwijl 22% van de beroepsziekten ontstaat door burn-out.Ik zie burn-out zelf als een soort spaarsysteem. Je bent bij wijze van spreken aan het sparen voor een nieuwe versie van jezelf. Op een dag kom je tot de ontdekking dat het zegelboekje vol zit. Je accu is leeg en je weet niet meer hoe je dit moet aanpakken.

Even voorstellen stress en burn-out coach in Utrecht-Vleuten

Ja, ook ik ben een ervaringsdeskundige. Ik heb vele jaren vol enthousiasme en plezier gewerkt in de accountancy en het bedrijfsleven. Kennisdelen en samen een kwalitatief goed product neerzetten, dat vond ik belangrijk. Ik legde de lat erg hoog voor mijzelf, kon moeilijk nee zeggen. Ook hielp ik graag mijn vrienden, familieleden en collega’s als dat nodig was. Kort na de zomervakantie in 2000 ging het mis. Ik vertelde mijn vrouw dat ik het niet meer trok. Ik was doodop en er lagen nog bergen werk op mijn bureau. Ja, ik moest het toegeven… ik was burn-out!

Uiteindelijk heb ik zes maanden nodig gehad om weer volledig te herstellen. Gelukkig met veel steun thuis en van mijn werkgever. Ik heb een paar wijze lessen geleerd: ik mag er zijn als individu en ik ben de regisseur van mijn eigen leven. Ik wil nog zoveel leren, maar vooral genieten van het leven. En dat gun ik iedereen die ik ontmoet of dat nu privé of zakelijk is. Het is mijn drijfveer om mijn cliënten te begeleiden naar structureel herstel na de burn-out. Zodat ook zij weer met energie en plezier kunnen genieten van het leven. Vanaf 2011 heb ik mij gespecialiseerd in stress- en burn-out begeleiding.

Werkwijze

Ik begeleid mijn cliënten in opdracht van bedrijven en organisaties. Samen werken aan een structureel herstel. Met een integrale en holistische aanpak. Want alleen met inspirerende gesprekken of een paar voedingssupplementen ben je er nog niet. Ik start met een uitgebreide diagnose, om vervolgens de volgende 5 stappen met mijn cliënten te doorlopen:

1. Focus op lichamelijk herstel
2. Oorzaak in kaart brengen
3. Patronen doorbreken
4. De regie terugpakken
5. Borgen in de praktijk

De begeleiding vindt plaats in een intensief traject van drie tot vijf maanden, afhankelijk van de gestelde diagnose. Daardoor is er altijd sprake van maatwerk. Ik beschik over een uitgebreid netwerk van specialisten en therapeuten die ondersteunend kunnen opereren tijdens het traject.

Vormen van begeleiding

De volgende vormen van begeleiding gericht op burn-out heb ik te bieden:

* Intensieve individuele coaching gericht op herstel bij burn-out klachten
* Begeleiding van werkgever en werknemer bij de re-integratie
* Preventietrainingen voor bedrijven en organisaties
* Workshops voor direct leidinggevenden en HR-adviseurs

De investering

De begeleidingstrajecten worden op maat aangeboden aan bedrijven en organisaties. Het eerste adviesgesprek, voor werkgever en voor werknemer, is altijd gratis. Tijdens dit gesprek wordt een indicatie gegeven van de investering in het begeleidingstraject.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

Arjen Luijendijk Coach & Adviseur
Middenburcht 136
3452 MT Utrecht-Vleuten
0621213389
mail@arjenluijendijk.nl
Gratis adviesgesprek: www.arjenluijendijk.nl
google-plus-logo