Stress en Burn-out coach Amsterdam en Haarlem

Door: Esther von Faber| Von Faber Consult

Geschoold stress en burnoutcoach (volgens de CSR methode bij CSR Centrum)

NOLOC erkend loopbaanprofessional

 

Voor hoog opgeleide 45 Plussers en managers
Afspraken op kantoor en buiten in de natuur

 

In Haarlem en Amsterdam
W: www.vonfaberconsult.nl
M: esther@vonfaberconsult.nl
E  : 06 14343430


 

Uit je stress! Boost je energie: stresspreventie en burnoutherstel
Deskundige begeleiding door senior en erkend CSR stress/burnoutcoach

 

Ben je overspannen of zit je er tegen aan?
Herstellende van uitval door stressklachten en/of life-event en hoe nu verder?
Kun je je hoofd niet meer stil zetten?
Altijd gehaast en nooit klaar?
Piekeren, slapeloosheid, hartkloppingen, darmproblemen?

Wat levert stress/burn-outcoaching je op?

 • je (her)kent je grenzen en beter in staat deze te communiceren in je werk- en thuissituatie.
 • je hebt een hernieuwd evenwicht gevonden tussen moeten en willen; tussen verplichtingen en ontspanning.
 • je energie level is hersteld en je belastbaarheid is toegenomen.
 • je hebt keuze gemaakt afgestemd op jouw werk/privé balans, leefstijl en thuissituatie het resultaat is dat je weer lekker in je vel zit, meer rust en plezier ervaart en gevoel van controle terug hebt.

Werkwijze stress- en burn-out coaching Amsterdam en Haarlem

 • stresscoaching is gericht op het stop zetten van roofbouw op jezelf en herstel van je ontregelt stress-systeem. Dit doe ik volgens de zgn. CSR methode: een geïntegreerde aanpak op mentaal, fysiek, emotioneel en gedragsniveau.
  CSR staat voor: Chronisch Stress Reversal: het terugdraaien van herstellen van (ziekmakende) effecten van chronische stress.
 • combinatie van kantoor en afspraken in de natuur; mindfulness- en ademhalingsoefeningen; reguliere- en creatieve oefeningen en opdrachten; herstel wordt gemoniteerd en gemeten.
 • praktische hulp en advies bij re-integratie naar werk.


Praktisch

 • vrijblijvend kennismakingsgesprek na telefonisch contact
 • aantal afspraken in overleg
 • kosten: particulier- en werkgever tarief. Zie de website.
 • Afspraken op kantoor in Amsterdam of Haarlem
 • Locatie voor wandelcoaching in overleg


Download via mijn website de bruikbare en gratis handout:
Eerste hulp bij stress en burnoutklachten!

Tevreden klanten

Ineke S.|Coördinator ouderenzorg

‘Bedankt voor de hulp om mijzelf weer terug te vinden! Heb nieuwe beslissingen genomen die voor mij belangrijk waren. Esther luisterde naar wat me dwars zat op mijn werk en hoe mijn weg (terug) te vinden naar mezelf zowel privé als in mijn werk. Vooral de wandelingen in de duinen hebben mijn ogen geopend. Al wandelend kwam ik tot inzicht dat ik niet goed bezig was. Ik moest het anders gaan doen in de toekomst en kreeg concrete handvatten aangereikt. Ik ben mijn tijd anders  en beter gaan indelen zowel in werk als prive.
De begeleiding is inmiddels afgesloten en ik leef mijn leven veel gemakkelijker. Ik geniet weer van de dingen om mijn heen en neem beslissingen die voor mij belangrijk zijn.’

Bert S| General manager, Auto branche

‘De aanpak is concreet en allesomvattend en spreekt me zo aan omdat het alle elementen bevat.
Doordat je kunt bogen op eigen levenservaring heb je voor mij in je begeleiding veel betekend.’

Esther & Von Faber Consult

Als senior stress/burn-out/loopbaan professional heb ik ruim 17 jaar ervaring met stress- en burn-out herstel, loopbaancoaching, personal coaching, zingeving en wandelcoaching in combinatie met mindfulness. Werk maakt onderdeel uit van je leven als totaliteit. Vanuit deze visie is er aandacht voor de werk/privé balans en je persoonlijke omstandigheden.

 

Ik, Esther von Faber, ben eigenaar van Von Faber Consult en werk samen met nog twee loopbaan/stressprofessionals, een jobsearcher, een social media expert, arbeidsdeskundige, lichaamsgericht therapeut en mindfulnesstrainer. Daarnaast werk ik nauw samen met diverse specialisten op gebied van stress en burnout.

 

Als stress- en burn-outcoach ben ik opgeleid door het CSR centrum. ‘CSR’ staat voor Chronisch Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress.

Dit kennis- en opleidingscentrum heeft de CSR-methode ontwikkeld dat zich kenmerkt door een integrale en methodische aanpak van stress en burn-out op drie niveaus: lichaam, psyche en gedrag.

 

Als erkend NOLOC loopbaanprofessional heb ik de Post HBO opleiding voor loopbaanadviseur gevolgd bij Bureau Hoogendijk; Deze is specifiek gericht op loopbaan-en zingevingscoaching. Voor mijn verdere persoonlijke- en professionele ontwikkeling heb ik deelgenomen aan de 3 jarige coaching- en bewustzijnstraining bij de School voor Zijnoriëntatie (vergelijkbaar met mindfulness). Dit is vormend geweest voor mijn levenshouding en visie.

 

Een leven lang leren als persoon en professional is wat mij kenmerkt. Inmiddels heb ik aan een reeks van leergangen en workshops deelgenomen, zoals oplossingsgericht coachen, beeldend coachen met emoties, voice dialogue, organisatie opstellingen, biografisch schrijven etc.

 

Mijn werkende leven ben ik gestart in de arbeidsre-integratie waar ik ruim 10 jaar werkzaam ben geweest. Daarna heb ik als loopbaan-en transitie coach gewerkt voor oa. Achmea, Delta Lloyd, Randstad en ROC van Amsterdam; ook ben ik als docent ‘loopbaanbegeleiding’ werkzaam geweest bij de Hogeschool Personeel & Arbeid.

 

Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak!
Esther: 06 14343430 of esther@vonfaberconsult.nl

 

 

 

 

burn-out coach amsterdam haarlem collage