burnout coach amsterdam
Door: Arjen Luijendijk Coach & Adviseur
Stress en burn-out coach Amsterdam
Tel: 06-21213389
mail@arjenluijendijk.nl


Burn-out is een wake up call

Een burn-out is een moeilijke levensfase; zeker niet lekker wel nuttig. Ik weet er alles van. Het is een milde wake up call. Het zegt dat je veel te lang niet (meer) hebt geluisterd naar de stem van je hart. Je accu is leeg, je lichaam protesteert op verschillende plekken en je weet niet hoe je dit moet aanpakken. Als de accu in je mobiele telefoon op is, dan weet je moet doen. De oplader zoeken en in het stopcontact steken. Uitgebluste mensen kiezen voor een burn-out specialist die hen helpt op een duurzame manier de accu weer op te laden.

Even voorstellen stress en burn-out coach in Amsterdam

Ook ik ben een ervaringsdeskundige. Vol enthousiasme en plezier heb ik jarenlang in de accountancy en in het bedrijfsleven gewerkt. Omdat ik mijn kennis kon delen en samen met collega’s kwalitatief goede producten kon neerzetten hielt ik dat lang vol. Maar door mijn eigenschappen als perfectionisme, geen nee kunnen zeggen en mijn grenzen niet bewaken ging het in het najaar van 2000 mis. Op een zondagavond vertelde ik mijn vrouw dat ik het niet meer trok. Ik was doodop en daarbij lagen nog bergen werk op mijn bureau te wachten. Het was moeilijk om toe te geven; burn-out!

Meer dan zes maanden had ik nodig om weer volledig te herstellen. Ik ben dankbaar dat ik zoveel steun van mijn vrouw kreeg en ook van mijn werkgever die een coachtraject betaalde.  Het resultaat was dat ik weer kon genieten van het leven, mijn plezier weer terug had. De belangrijkste les die ik hebt geleerd is: “ik ben de regisseur van mijn leven”. Dat is tevens de rode draad van mijn aanpak. Mijn cliënten helpen om die regie weer terug te pakken en te begeleiden naar duurzaam herstel na de burn-out. Zodat ook zij met energie en plezier kunnen genieten van het leven en een nieuwe burn-out wordt voorkomen. Vanaf 2011 heb ik mij gespecialiseerd in stress- en burn-out begeleiding.

Werkwijze stress en burn-out coach Amsterdam

Ik begeleid mijn cliënten in opdracht van werkgevers en particulieren. Samen werken aan duurzaam herstel na burn-out. Met een integrale en holistische aanpak. Want alleen met inspirerende gesprekken, meer bewegen en een paar supplementen ben je er nog niet. Ik start met een uitgebreide diagnose en van daaruit stel ik met mijn cliënt een persoonlijk stappenplan op en begeleid ik hem of haar naar duurzaam herstel.

De begeleiding vindt plaats in een intensief traject van drie tot vijf maanden, afhankelijk van de gestelde diagnose. Daardoor is er altijd sprake van maatwerk. Ik beschik over een uitgebreid netwerk van specialisten en therapeuten die ondersteunend kunnen opereren tijdens het traject.

Vormen van begeleiding

De volgende vormen van burn-out begeleiding bied ik aan:

* Intensieve individuele begeleiding naar volledig herstel bij burn-out
* Preventietrainingen voor bedrijven en organisaties
* Workshops voor direct leidinggevenden en HR-adviseurs

De investering

Alle begeleidingstrajecten zijn maatwerk. Aan het eerste adviesgesprek zijn geen kosten verbonden. Tijdens dit gesprek geef ik een indicatie van de investering in het begeleidingstraject en vervolgens stel ik een offerte op.

Voor vragen of aanmelding kun je contact opnemen met:

Arjen Luijendijk Coach & Adviseurburn-out coach amsterdam
IJsbaanpad 9 (Het Coachhuis)
1076 CV  Amsterdam
Telefoon: 06-21213389
E-mail: mail@arjenluijendijk.nl
Website: www.arjenluijendijk.nl