Stress en burn-out coach Eindhoven

Peter William Schreuders

Stress- en burn-out coach Eindhoven

Tel: 06-51238413

E-mail: info@coachultant.nl

www.coachultant.nl ; www.burnoutbrabant.nl : www.burnoutlimburg.nl

Welkom bij de Coachultant

Hallo, ik ben Peter William Schreuders – oprichter en eigenaar van de Coachultant (www.coachultant.nl) en gespecialiseerd in Stress & Burn-out coaching. Zie ook www.burnoutlimburg.nl ; www.burnoutbrabant.nl en www.burn-outeindhoven.nl

Vanuit diverse coachlocaties in Brabant-en Limburg begeleid ik je van klacht naar kracht en herstel van de energetische balans en met aantoonbare duurzame resultaten.

Werkwijze stress en burn-out coach Eindhoven

Respect, privacy, aandacht en betrokkenheid zijn voor mij sleutelwoorden. En af en toe wat humor kan ook geen kwaad. Ik vind het belangrijk, dat mensen vrij zijn om keuzes te maken en ik begeleid daar waar nodig is. Dat begint met goed te luisteren naar wat iemand wil, ook naar de woorden die niet worden gezegd.

Het eerste gesprek is altijd een geheel vrijblijvend en slechts oriënterend. Pas als wij beiden een goed gevoel over houden kunnen we samen aan de slag. We spreken dan ondermeer af het aantal sessies en wie het traject zal gaan betalen. Heel vaak kan een en ander ook deel uitmaken van een re-integratietraject in spoor 1 dan wel spoor 2 en worden de kosten door de werkgever betaald. Overigens kan ook het hele re-integratietraject worden begeleid. 

Vormen van begeleiding

Het uiteindelijk doel van de coaching is om je van klacht naar kracht te begeleiden en de vorm van begeleiding zal afhankelijk zijn van vele factoren zoals: jouw persoonlijkheid, werkgerelateerde problematieken zoals werkdruk, disfunctionele contacten  werkaanbod etc. Het zou echter te simpel zijn om te veronderstellen, dat je uitsluitend Burn-out kunt raken van te hard werken. Het heeft vaker te maken met een combinatie van stressoren.

Ook kunnen niet-werkgerelateerde problematieken een forse negatieve rol spelen bijvoorbeeld bij een trauma, gezondheid, scheiding, overlijden ouders, verlies van baan etc.
De coaching methodieken zullen dan ook gericht zijn op hetgeen voor jou het beste en meest duurzame resultaat zullen opleveren zodat je van Burn-out weer Burn-in wordt!  Als ervaringsdeskundige met 20 jaar ervaring kunnen  we diverse energetische coachings-technieken toepassend voor herstel van energie en een gezonde balans tussen belasting en belastbaarheid. We streven naar herstel van gezondheid en duurzaam herstel in werk!

De coaching bij de coachultant is in te delen in 3 fases.

De diagnose fase: door welke oorzaken ervaar je stress en/of burnoutachtige klachten en wat zijn de gevolgen daarvan op psychisch, fysiek en mentaal gebied. Is er sprake van roofbouw?

De fase gericht op herstel van vitaliteit: we besteden aandacht aan voeding, beweging en rust(herstelslaap) en zetten je letterlijk en figuurlijk in beweging d.m.v. wandelend coachen. We meten je veerkracht, je cortisolgehalte en onderzoek je positieve en negatieve palliatieve activiteiten en we gaan de positieve activiteiten vergroten en de negatieve verkleinen. Ons uiteindelijke streven is lichaam en geest zodanig te versterken, dat men hierdoor veel beter opgewassen is tegen stressoren.

De work & life balansfase: als het energieniveau weer enigermate op peil is kunnen we in werksituaties wellicht beginnen met de instroom in eigen of passend werk of in je kracht. In elk geval dienen we ervoor te zorgen, dat men beter op gewassen is tegen stressoren. Als de omstandigheden – die geleid hebben tot een burn-out – gelijk blijven loopt men kans op een  recidief burn-out en daar zit niemand op te wachten. Jij zeker niet!

Wat kan ik voor je betekenen en wat is het uiteindelijke doel?

  • Energie en vitaliteit herwinnen
  • Leren meer loyaal te zijn naar jezelf
  • Leren het zelfvertrouwen te vergroten
  • Leren weer meer in de kracht te komen
  • Inzicht te geven in blokkerende eigenschappen.
  • Aansluiting vinden tussen werk en drijfveren
  • Herstel van balans tussen werk en privé

Meer weten over kosten en mogelijkheden? Neem contact op!

Peter William Schreuders

Stress- en burn-out coach Eindhoven

Tel: 06-51238413

E-mail: info@coachultant.nl

www.coachultant.nl ; www.burnoutbrabant.nl : www.burnoutlimburg.nl