stress en burn-out coach meppeldoor: Hanny van Putten
Telefoon: 06-24658560
Stress en burn-out coach Meppel
Natuurgeneeskundige therapeut
Email: hanny van putten@ gmail.com

Je bent moe en het lijkt erop dat het allemaal niet meer zo goed wil lukken. Je bent sneller geïrriteerd, je kunt niet meer genieten en je hoofd loopt maar door…….. en dan merk je dat je eigenlijk niet meer wilt…….. maar ja, je moet nog zoveel…………… Wanneer kom je zelf aan bod?Hoe zou het zijn als je nu hulp krijgt………. als je nu zicht krijgt op wat er fout gaat……. hoe je je vitaliteit en veerkracht terug kunt vinden en hoe je rust en ontspanning voor jezelf kunt creëren……

Hoe zou het zijn als je daar nu begripvolle en professionele begeleiding bij krijgt?

Even voorstellen stress en burn-out coach Meppel

Toen ik voor de tweede keer burn-out was, heb ik mezelf een paar vragen gesteld: Waarom heb ik het wéér niet zien aankomen? en Wat moet er nu wérkelijk gebeuren om blijvend te kunnen genieten van het leven?

Het werd een zoektocht waarin ik ontdekte dat ik te weinig aandacht voor mezelf had, mijn eigen behoeften niet honoreerde en mijn kwaliteiten niet erkende. Het was een moeilijke periode, waarvan ik achteraf kan zeggen dat het me veel heeft opgeleverd.

Ik heb ervaren dat het mogelijk is om het eigen herstellend vermogen te activeren en bewust zeggenschap te krijgen over hoe ik in het leven sta.

Ik volgde de opleidingen tot stressconsultant, Journey-therapeut [Helende Reis] en Elph-therapeut, deed de opleiding medische basiskennis en volgde de Jaartraining Energetisch werken. Hierdoor kreeg ik inzichten in de samenhang tussen psyche, lichaam en emoties en ontwikkelde ik begrip voor de menselijke (on-) mogelijkheden. Mijn belangrijkste ontdekking is, dat de sleutel voor vitaliteit al gewoon in mijZelf aanwezig is en veel dichterbij dan ik dacht.

Voor mijn burn-out werkte ik in het voortgezet onderwijs als docent, coördinator en manager. Inmiddels verzorg ik individuele coaching, therapie en groepstrainingen in en buiten het onderwijs.

Ga je mee verdwalen, ik weet de weg! [Loesje]

Vormen van begeleiding

De begeleidingen van Hanny van Putten zijn erop gericht met begrip inzichten te krijgen in je doen-en-laten, je kwaliteiten boven te halen en je valkuilen onder ogen te zien. Er wordt uitgegaan van jòuw [on-] mogelijkheden en aangesloten bij jòuw eigen-wijsheid en jòuw zelfherstellende vermogen. Omdat dit voor iedereen anders ligt, is de begeleiding altijd maatwerk. Het is praktisch, afwisselend en altijd gericht op blijvende verandering door het aanleren van effectieve vaardigheden waarmee je onafhankelijk je eigen levensfacetten kunt vormgeven.

De volgende vormen van begeleiding kan ik u bieden:

  • Preventieve, individuele coaching, om je persoonlijke vitaliteit, effectiviteit en werkplezier te vergroten en uitval door stressgerelateerde klachten te voorkomen.
  • Curatieve, individuele coaching, als je tijdelijk buiten het arbeidsproces staat door stressgerelateerde klachten en wilt ontdekken hoe je op een gezonde manier weer kunt deelnemen.
  • Individuele coaching en therapie op ondermijnende gedragspatronen • Individuele coaching en therapie op emotionele klachten
  • Traumabegeleiding met EMDR
  • De Helende Reis (the Journey)
  • Elph-Therapie

Uit de stress in het onderwijs:

  • Groeps-Training in stress bij conflicthantering
  • Coaching-on-the-job bij stress in eigen werk voor docenten en managers

Ik werk graag met praktische, ervaringsgerichte methoden. Juist in stresssituaties waar tijd en energie ontbreekt om langdurig te oefenen en te concentreren. Voor zowel persoonlijke, als zakelijk begeleiding worden de trainingen afgestemd op de gewenste doelen.

De investering

Het uurtarief voor particulieren is € 80,–. Gemiddeld duurt een sessie 1,5 uur – 2 uur en gebruikt men 6-9 sessies. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de begeleidingen.

Trainingen en begeleidingstrajecten voor instellingen en bedrijven worden op maat ontwikkeld; de investering daarvan wordt in overleg vastgesteld.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

Hanny van Putten
Ruinerweg 26A
7958 RC Koekange (bij Meppel)

Telefoon 06 24658560
Email: hannyvanputten@gmail.com
Website: www.hannyvanputten.nl

Hanny is aangesloten bij de Beroepsvereniging van StressConsultants (BSC), de beroepsvereniging voor Journey-therapeuten en lid van de BATC (voor Natuurgeneeskundig Therapeuten)

   journey   batc