burnout westland

How2 change
Joke Kras
Training &coaching bij stress en Burn-out in Naaldwijk (zh)
Westland
Tel: 06-81097836
Email: info@how2change.nl
Website: www.how2change.nl


How2change? Wat moet er veranderen?

Mensen die stress ervaren kunnen hier veel last van hebben. Iets in hun situatie moet veranderen om daar beter mee om te kunnen gaan. Door bijvoorbeeld op een andere manier met een bepaalde druk om te gaan, er anders tegen aan te kijken, kan de druk als veel minder ervaren worden.

Elk probleem levert stress op maar dit hoeft niet altijd negatief te zijn. Door een gezonde hoeveelheid stress kunnen mensen bijvoorbeeld beter presteren of creatiever denken. De bedoeling van coaching is om te leren met deze stress om te gaan zodat dit anders ervaren wordt en omgezet kan worden in energie.

Voorstellen stress en burn-out coach in het Westland, Naaldwijk

Wat maakt het toch dat mensen altijd veel te lang wachten met hulp zoeken? Als de eerste, tevens grootste en moeilijkste, stap gemaakt is door een afspraak te maken kan er daarna al snel verandering merkbaar zijn.

Met relativeringsvermogen en gevoel voor humor heb ik mij zelf altijd op de been gehouden en deze eigenschappen worden ook door mijn cliënten als prettig ervaren. Door niet te oordelen maar mensen op een positieve manier een spiegel voor te houden komen de meeste gelukkig snel tot inzicht en is de stap naar verandering gezet. Bewust worden van wat er anders, beter kan is een belangrijke fase van het traject.

“Wie ik ben? Ik ben degene die u en uw werknemers weer fysiek en mentaal gezond op het werk laat verschijnen!”

Werkwijze

Na een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek besluiten we samen of we het traject in gaan. We gaan een commitment aan dat we beide alles in het werk zetten om te werken aan verandering en dus verbetering van de probleem situatie. Door eerst uit te zoeken waar de energie verloren gaat en waar je energie van krijgt kan je weer sneller in je kracht komen. Na het herkennen en erkennen van de probleem situatie gaan we doelen stellen en een stappenplan om deze doelen te bereiken.

Trainingen

Trainingen worden op maat geschreven door uit te gaan van welke doelen er behaald dienen te worden.
Coaching en training voor organisaties kan bij:

  • Timemanagement
  • Re-integratie van werknemers ingeval van burn-out
  • Stress herkenning en reductie ter voorkoming van burn-out
  • Assertief communiceren
  • Persoonlijke groei van werknemers
  • Coachend leiderschap

De kosten

Particuliere en zakelijke tarieven.

  • Particulieren consulten € 1.- per minuut excl btw (minimaal 60 min)
  • Zakelijke consulten en trainingen zijn in overleg

Werkgevers zijn veelal bereid om financieel bij te dragen aan het herstel van de werknemers. Voor beiden is het namelijk van belang dat de werknemer weer sterk wordt en kan groeien.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

Joke KrasLogo how to change
Naaldwijk (zh)
Tel: 06-81097836
Email: info@how2change.nl
Website: www.how2change.nl

Ik ben aangesloten bij:

abvc