Stress en Burn-out AmersfoortMarita Versteeg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Stress- en burnout Amersfoort
E-mail:info@maritaversteeg.nl
Website: www.maritaversteeg.nl


Burn-out

Een burn-out kan iedereen overkomen. Op het moment dat je alle controle verliest, voelt het alsof je in een diep gat valt. Gelukkig is er een ladder omhoog. Door je inzicht te geven in het ontstaan van deze situatie en je korte, praktische oefeningen te bieden, begeleid ik je treetje voor treetje omhoog. Samen kijken we op welke manier jij de gevoelens van machteloosheid kunt omzetten in een gevoel van kracht en zelfvertrouwen. Eenmaal weer uit het dal en met een helder inzicht kun je met nieuwe energie weer je eigen weg gaan

Voorstellen stress en burn-out specialist in Amersfoort

Marita Versteeg (1962) Sinds 2002 heb ik een zelfstandige praktijk. Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik me gespecialiceerd in stressconsulting en burn-out.

Na 8 jaar les te hebben gegeven in stressmanagement en verschillende massagetechnieken richt ik me vanaf 2010 vooral op mijn praktijk en het geven van trainingen.

Uit ervaring weet ik dat wanneer je de controle kwijt bent, korte en effectieve oefeningen het best werken. Bovendien spelen er bij overspannenheid of burn-out meer factoren een rol. Op zo’n moment geeft het inzicht om daar samen met een onafhankelijk persoon naar te kijken. Het is belangrijk om weer een balans te krijgen tussen gevoel en verstand. Mijn interesses gaan uit naar de ontwikkelingen in de neurobiologie. Hierin wordt steeds meer duidelijk over het functioneren tussen lichaam en geest. Het is niet meer nodig om eindeloos te graven in ons verleden. Door nieuwe inzichten zijn stress en andere blokkades sneller te verhelpen. Met deze kennis wil ik u graag begeleiden.
Het leukste van mijn werk vind ik de interactie. Samen ontdekken

Vormen van begeleiding

Stress is okeĀ“, zolang er een balans is tussen in- en ontspanning. Als stressconsultant begeleid ik je bij het zoeken naar nieuw evenwicht. Ik werk volgens de 5 natuurgerichte principes (energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche). Daarbij maak ik gebruik van korte ervaringsgerichte oefeningen, omdat het direct ervaren je bewustzijn op fysiek, emotioneel en mentaal gebied vergroot. Je ont-moet jezelf en krijgt inzicht in eigen handelen en denken.

De volgende vormen van begeleiding kan ik je bieden:

  • Biofeedback (Emwave en Asyra). Ontspanningsoefeningen.
  • EMDR, EFT
  • R.E.T, NLP, Kernkwaliteiten, Enneagram
  • Ervaringsgerichte oefeningen, kort , effectief en lichaamsgericht
  • Orthomoleculair
  • Haptonomische ontspanningsmassage, voetreflexologie en andere vormen
  • Scenar-therapie
  • Oplossingsgericht werken

Ik werk graag met praktische, ervaringsgerichte methoden. Juist in stresssituaties waar tijd en energie ontbreekt om langdurig te oefenen en te concentreren. Voor zowel persoonlijke, als zakelijk begeleiding worden de trainingen afgestemd op de gewenste doelen.

De kosten

Particulieren; 70 euro per uur incl. BTW
Mijn begeleiding wordt door verschillende zorgverzekeraars vergoed.

Zakelijk, trainingen en workshops op aanvraag.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

Marita VersteegStress en burn-out coach Amersfoort
Hamseweg 68
3828 AG Hoogland bij Amersfoort
Tel: 06-48450191
E-mail:info@maritaversteeg.nl
Website: www.maritaversteeg.nl

Ik ben lid van de volgende beroepsvereniging:
MBOG


google-plus-logo