Wil je letterlijk en figuurlijk in beweging komen? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Voor hen die op een actieve manier hun stress- of burnoutklachten willen aanpakken.

Even voorstellen

Ik ben Han Baeten (1962) en vanaf 1991 werkzaam in de hulpverlening. Sinds 2001 ben ik gespecialiseerd in groepsmaatschappelijk werk en bedrijfsmaatschappelijk werk.
Door het geven van specifieke trainingen over assertiviteit, persoonlijke effectiviteit, stresshantering en depressie heb ik als groepsmaatschappelijk werker veel kennis en ervaring opgedaan. In de rol van bedrijfsmaatschappelijk werker heb ik me als coach ontwikkeld bij de begeleiding van werknemers met psychosociale klachten, gespecialiseerd in stress, overspanning en burn-out. Ik heb daarbij ontdekt dat de combinatie van praten, voelen en bewegen in de natuur een duidelijke meerwaarde heeft. Het is bewezen dat actief bewegen positieve effecten op onze hersenen heeft en daarmee op onze geestelijke gezondheid, zie www.bewegenvoorjebrein.nl . De genezende effecten van de natuur op onze psyche zijn ook inmiddels wetenschappelijk aangetoond. Vanuit die kennis help ik mensen met symptomen van overspannenheid, burn-out en depressie op een letterlijk en figuurlijk actieve en activerende manier. Dat doe ik zowel voor Meulenberg Training & Coaching als vanuit mijn eigen bedrijf.

Werkwijze stress en burn-out coach Hilversum

Ik combineer niet-prestatiegericht (hard)lopen in de natuur met cognitieve en mentale coaching. Voor alle duidelijkheid: je hoeft geen hardloper te zijn of te willen worden – kunnen wandelen volstaat.
Mijn werkwijze is praktisch, pragmatisch en oplossingsgericht met tegelijkertijd veel aandacht voor het ‘voelen’. Ik help je de verschillende oorzaken van je klachten in kaart te brengen. En vanuit dit overzicht en bewustzijn coach ik je bij de benodigde en gewenste gedragsveranderingen. Daarbij zullen we niet alleen praten óver, en zal datgene wat we bespreken regelmatig ook voelbaar worden in de ervaringsgerichte oefeningen tijdens de sessie.
Ik start altijd met een vrijblijvende kennismaking zodat je kunt ervaren wat beweging en coaching in de natuur jou kan opleveren.

Vormen van begeleiding

De volgende vormen van begeleiding heb ik te bieden:

  • Individuele coaching gericht op het vergroten van je persoonlijke effectiviteit en preventie van stressgerelateerde klachten en verzuim
  • Herstelbegeleiding bij stressgerelateerde klachten, zoals overspanning en burnout.
  • Re-integratie van werknemers die (gedeeltelijk) zijn uitgevallen door stressgerelateerde klachten
  • Presentaties, workshops en trainingen op het gebied van stresshantering

De kosten

Begeleiding: € 90,- per sessie van 1 – 1½ uur.
Vooraf aan een eventueel traject start ik altijd met een vrijblijvende en gratis kennismakingsessie.

Heb je een werkgever? Weet dan dat werkgevers meestal bereid zijn deze kosten voor hun rekening te nemen in het kader van de Wet verbetering poortwachter. Als bedrijfsmaatschappelijk werker kan ik hierin bemiddelen.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

Han Baeten
Mobiel: 0612821893
Email: info@loopjezelfbeter.nl
Website: https://www.loopjezelfbeter.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/hanbaeten
KvK-nr: 51662825 – HB Training & Coaching

Aangesloten bij:

logo_runningtherapie_nederland_groen

Geregistreerd bij BAMW – het beroepsregister van agogisch en maatschappelijk werkers