burn-out coach amersfoort zuid

Amersfoort

Femke Wessels – Stresscoach, LifeCoach, Mindbody Counselor, Trainer
Stress en burn-out coach Amersfoort
Mobiel: 0621814481
Email: femke@decoachzaak.nl 
Website: https://www.decoachzaak.nl

Als stress niet werkt

De Coachzaak, gevestigd in Amersfoort, biedt ondersteuning in tijden van turbulente veranderingen. Als er dingen gebeuren die je liever anders had gezien. Als er langdurig té veel van je wordt gevraagd en er chronische stress ontstaat. Dit kan met je werk of met je privé situatie te maken hebben en vaak met beiden. Doe je niets aan deze constante overbelasting dan pleeg je roofbouw en dat leidt uiteindelijk tot een burn-out. Als stress niet (meer) werkt, wordt het tijd voor verandering.

Even voorstellen

Sinds 2009 ben ik de bezielende kracht achter De CoachZaak. Na een jarenlange succesvolle carrière als IT consultant en trainer, heb ik in 2007 gekozen om me verder te ontwikkelen tot professioneel trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ik heb me gespecialiseerd in het begeleiden bij situaties waar chronische stress en rol speelt. Denk daarbij aan werkdruk, relatiestress of stress in gezinssituaties. Ik ben partner bij CSR (Centrum voor Chronische Stress Reversal) en geaccrediteerd CSR Coach. Op mijn website en linkedin pagina vind je een overzicht van al mijn opleidingen, accreditaties en certificeringen. Naast mijn professionele en vakgerichte opleiding kan ik putten uit een rijk en gevarieerd leven. Ik werk in Amersfoort waar ik ook samen met mijn partner woon en ben moeder van twee inmiddels volwassen kinderen.

Werkwijze stress en burn-out coach Amersfoort

Mijn stijl van begeleiden kenmerkt zich als oplossingsgericht, dynamisch, oprecht geïnteresseerd en met een warme betrokkenheid. Je bent niet de enige die kampt met chronische stress klachten, maar jouw verhaal en jouw leven zijn wel uniek. En dus ook jouw coachtraject. Mijn begeleiding bij herstel is gebaseerd op de CSR visie. Daarbij wordt eerst aandacht besteed aan fysiek herstel en dan aan zelfmanagement. Pas als je lichamelijk weer wat op orde bent, kunt je nadenken over wat maakt dat jij in deze situatie terecht bent gekomen. En wat je wilt veranderen om te zorgen dat je je energiek en vitaal blijft voelen. Dat je een leven leidt wat past bij jou. Ook als het leven je veel uitdagingen biedt.

We starten het traject met een uitgebreide intake en een vragenlijst om te zien in welke mate jij overbelast bent en wat je specifieke klachten zijn. Daarna gaan we aan de slag met:

  • Hoe is het nu? Herstel van je energiebalans, fysiek herstel.
  • Hoe is het zo gekomen? Inzicht in stresspatronen, gedachten en gedrag.
  • Wat wil ik veranderen? Zelfmanagement op diverse niveaus
  • Hoe doe ik dat? Toepassen in de praktijk, verstevigen zelfmanagement.

Vormen van begeleiding

  • coaching bij turbulente veranderingen (werkstress, keuzestress, relatiestress)
  • begeleiding bij herstel en re-integratie van werknemers na burn-out
  • individuele coaching gericht op persoonlijke leiderschap
  • trainingen en workshops voor organisaties op het gebied van stresspreventie, hantering werkdruk, persoonlijk leiderschap
  • lezingen voor lijnmanagers en HR-managers over werkdruk, stress en burn-out

De kosten

Individuele coaching: https://www.decoachzaak.nl/coaching/tarieven/
Regelmatig vergoeden werkgevers (een deel van) de kosten als het gaat om re-integratie, ziekteverzuimpreventie, scholing of persoonlijke ontwikkeling. Vraag hiernaar bij je werkgever.
Workshops en trainingen: https://www.decoachzaak.nl/workshops-trainingen/

We helpen je graag verder

De CoachZaak – Femke Wessels
Mobiel: 0621814481
Email: femke@decoachzaak.nl 
Website: https://www.decoachzaak.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/femkewessels/
Facebook: https://www.facebook.com/decoachzaak/
KvK: 32148441

logo de coachzaak burn-out coach amersfoort zuid

Aangesloten bij:

Beroepsvereniging Nobco (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)

EMCC (European Mentoring & Coaching Council). De CoachZaak conformeert zicht aan de Internationale Ethische Gedragscode (IEGC) van EMCC en Nobco.

De CoachZaak is partner van CSR Centrum en Femke Wessels is gecertificeerd CSR coach.