burnout coach Hoorn

Stress en burn-out coach in Hoorn
Tini Worp van Primeres counseling en alternatieve therapie

info@primeres.nl
06 57 33 77 55

Neem nu contact op

“Een burn-out is een normale reactie op een abnormale belasting”


 

Wat is een burn-out?

Met een burn-out ben je totaal uitgeput. Je bent al moe voordat je opstaat ’s morgens. Alles is je teveel. Een burn-out lijkt plotseling op te komen maar er is altijd een langere periode van spanning of een trauma aan vooraf gegaan.
Een burn-out kenmerkt zich door extreme vermoeidheid, emotioneel zijn, soms paniekaanvallen, snel geïrriteerd zijn, hartkloppingen, slecht slapen, piekeren, maagpijn, pijn in hoofd nek of schouders en niet meer kunnen genieten en ontspannen.

Hoe komt het en hoe kom je eruit?

De overeenkomst van mensen met een burn-out is dat ze vaak perfectionistisch zijn, moeilijk nee kunnen zeggen en erg plichtsgetrouw zijn. Ze hebben de neiging om zichzelf weg te cijferen en vooral aan anderen denken. Te lang onder spanning staan, is gewoon niet vol te houden. De bijbehorende signalen zijn lastig te herkennen, meestal voel je het pas als het weg is. En daarnaast hebben we voor onszelf een blinde vlek, die had ik óók.

Even voorstellen stress en burn-out coach in Hoorn

Ik heb zelf een burn-out heb gehad een jaar nadat mijn broer was verongelukt. Dat was voor mij aanleiding om het roer om te gooien. Want ik kende mezelf niet eens meer. Na de studie counseling en coaching ben ik met mijn praktijk  begonnen. Dat was in 2009.
Mijn praktijk heet Primeres, dit staat voor: prikkelend met respect.

Wat kun je verwachten

We werken we zowel aan de lichamelijke kant van een burn-out (zoals de vermoeidheid, slapeloosheid enz.) en natuurlijk ook de psychische kant (zoals piekeren, kort lontje hebben, angst enz.).
Ik werk graag oplossingsgericht en ook gaan we uitzoeken wat de oorzaak bij jou is, want dat is de beste manier om herhaling te voorkomen. Als je weet waardoor is gekomen en je gaat hiermee aan de slag kun je een nieuwe burn-out vermijden.
Er worden in mijn praktijk verschillenden therapieën gecombineerd: counseling, lichaamswerk, mindfulness, hypno- en regressietherapie en systemisch werk.
Als je iets heftigs hebt mee gemaakt, is traumaverwerking met EMDR, een fijne manier om dit te verwerken. Onverwerkt verdriet of trauma kan veel klachten geven.

Boek

Ik heb het boek ‘Stress en burn-out, de oorzaken en oplossingen’ geschreven. Hierin ga ik uitgebreid in op het krijgen van een burn-out en daarnaast veel manieren om ermee om te gaan. Ook beschrijf ik erin wat bijnieruitputting is (dit is de lichamelijke uiting van burn-out) en geef voedingstips.

Mijn opleidingen

Counseling en coaching
Medische basiskennis
EMDR
Familieopstellingen
Mindfulness trainer
Regressie- en reïncarnatietherapie
NLP
Bijscholingen: pijnappelklier activeren, tinnitus, vrouwenklachten (hormonen), spirituele ontwikkeling

Ik ben aangesloten bij het CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten)

De kosten stress en burn-out coaching Medemblik

Voor particulieren bereken ik het tarief van € 88,– per uur (incl. btw).
Tarieven voor bedrijven zijn in overleg.

Contactgegevens:
Tini Worp
Vlietsingel 15 Medemblik en
Nieuwe Steen 44 Hoorn
Tel 06 57 33 77 55
Website: www.primeres.nl
E-mail: info@primeres.nl
Neem nu contact op

Klant aan het woord:

“De gesprekken die ik met jou heb gehad zijn voor mij heel verhelderend geweest. Je stelt de juiste vragen waardoor ik het gevoel had dichter bij mezelf te komen om bepaalde dingen te kunnen relativeren en inzicht te krijgen.”