burnoutcoach zwolle Anita Brockötter Stress- en burn-out coach Zwolle telefoon 06 – 22 800 350 e-mail a.brockotter@meritus.nl internet www.meritusinmens.nl

Even voorstellen stress- en burn-out coaching Zwolle

Een groot deel van mijn loopbaan ben ik als P&O adviseur betrokken bij het wel en wee van organisaties en vooral van de mensen binnen die organisaties.  Als stress en burn-out coach in Zwolle heb ik mij verdiept in  het effect van stress op lichaam en geest en in welke interventies écht werken. De aanleiding was de opvallende toename van stress- en burn-outklachten. Binnen mijn praktijk combineer ik het algemene P&O-advieswerk met het begeleiden van (groepen) mensen die in meer of mindere mate vastlopen (of dat juist willen voorkomen). Dat kan gaan om hun loopbaan, werk, privéleven of een combinatie daarvan. Kortom mensen die iets willen of zelfs moeten veranderen. Zelf heb ik ervaren hoe fijn het is dat er af en toe iemand met je meeloopt op je levenspad en samen met jou op zoek gaat naar nieuwe inzichten en mogelijkheden die je alleen niet had bedacht, niet had aangedurfd of gewoon omdat je er zelf niet uitkomt! Precies diegene wil ik ook voor jou zijn. Samen uitzoeken hoe je weer blijer wordt met jezelf zowel mentaal als fysiek.

Werkwijze stress en burn-out coach Zwolle

Elk traject start met een kennismakings- en intakegesprek. We inventariseren waar je tegenaan loopt en maken een voorlopig plan van aanpak, afgestemd op wat voor jou mogelijk en belangrijk is. Gemiddeld bestaat een traject uit 5 tot 8 persoonlijke afspraken. Tussendoor ga je zelf aan de slag. Bij elk traject hoort een persoonsgerichte trainingsmap met achtergrondinformatie, opdrachten en oefeningen en tussentijds mail- of telefonisch contact. Mijn ervaring is dat het combineren van gesprekken met wandelingen of bewegen in de natuur een extra positief effect heeft.

Toelichting trajecten

Elk begeleidingstraject ziet er anders uit. De in de begeleiding toegepaste methodes hebben met elkaar gemeen dat je oefent je te richten op zaken waar jij direct invloed op hebt.  In eerste instantie gaan we op zoek naar inzicht in jouw huidige mentale, sociale en fysieke situatie en gedragspatronen. Om vervolgens via gerichte opdrachten, ontspannings- en ademhalingsoefeningen, (fysieke) trainingsvormen op te schuiven richting een door jou gewenste en haalbaar geachte situatie. Meestal ontdek je kwaliteiten in jezelf die je al lang vergeten was en soms is het belangrijk nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Graag help ik je ook met meer mildheid en humor naar je eigen gedrag en gedachten te kijken en naar dat van anderen. Jij bent de expert!

Vormen van Begeleiding

Je kunt bij mij terecht voor meer en minder intensieve vormen van begeleiding.

  • Coaching en begeleiding bij stress-, burn-out- en vermoeidheidsklachten;
  • Begeleiding bij angst- en paniekklachten (hyperventilatie);
  • Begeleiding bij loopbaanvraagstukken;
  • Workshops stresspreventie en stresseducatie;
  • Conditieverbetering (wandelen, hardlopen);
  • Verzuimbegeleiding en re-integratie voor bedrijven (ACTief herstel)
  • Eenmalige gesprekken, luisterend oor.
  • Begeleide Zelfhulp
  • E-coaching

Bij mijn begeleiding maak ik gebruik van praktische methodes en technieken die zich in de praktijk bewezen hebben. O.a.  Acceptance & Commitmenttraining (mentale veerkracht en flexibiliteit); Runningtherapie (bewegen zonder prestatiedruk) Hart-coherentie (ademhaling), mindfulness, psychologie, kennis van energiesystemen.

De kosten

Elk traject start met een vrijblijvend en gratis kennismakings- en intakegesprek. Daarna stellen we samen een persoonsgericht traject en tijdpad op met een concrete prijsopgaaf.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kun je contact opnemen.

logo burnoutcoach zwolle

Anita Brockötter Jupiterstraat 15 8022 RE  Zwolle telefoon 06 – 22 800 350 e-mail a.brockotter@meritus.nl internet www.meritusinmens.nl