Gellicum Leerdam Beesd

Mirjam van den Anker,

Balans in werk en leven

Stress en burn-out coach in Gellicum, Leerdam, Beesd

Tel: 06-38038329
E-mail
Website

Meer thuis in jezelf, meer op je plek in de wereld; minder stress.

Balans in werk en leven richt zich op concrete handvatten om voelen, denken, én doen in balans te brengen. Je leert meer bewust aanwezig en thuis te zijn in jezelf. Wat een blokkade lijkt komt dan weer in beweging. Je vind in de begeleiding dan jouw weg om te groeien en de keuzes te maken die jouw leven en werk waardevol maken. Daarmee geef je uitdrukking aan wie je werkelijk bent!

Coaching en therapie

Merk je dat het tijd is voor groei en verandering?
Verlang je naar minder stress en meer balans?
Merk je dat je aan het worstelen bent met gedragspatronen en gevoelservaringen?
Ben je het plezier of je gevoel van richting kwijt in je werk of dagelijks leven?

In individuele coaching of therapie kun je met deze vragen aan het werk. Bij milde stress gerelateerde klachten kun je zo ernstigere overspanning of burn-out voorkomen.

Burn-out

Als je burn-out bent, heb je vaak de ervaring verloren dat het mogelijk is om grip te hebben op stress. Het lijkt alsof het je allemaal maar overkomt en je kunt weinig aanknopingspunten meer vinden. Je bent het stuur kwijt. Vaak is er eerst een herstelperiode nodig waarbij het belangrijk is dat je jouw klachten en stresssignalen leert herkennen en hanteren. Uiteindelijk zal ik je begeleiden bij het verhelderen en doorbreken van de onderliggende patronen die hebben geleid tot de burn-out. Mijn uitgangspunt is dat je kunt leren om het stuur weer in eigen handen te nemen!

Relatietherapie

Soms zijn spanningen in je relatie mede oorzaak van overbelasting of heeft je overbelasting impact op je relatie. Relatietherapie kan onderdeel zijn van begeleiding bij stressgerelateerde klachten. Ik bied dit aan op basis van EFT relatietherapie, op mijn eigen website kun je hier meer informatie over vinden.

Even voorstellen: stress en burn-out coaching in Gellicum, Leerdam, Beesd

Wat mij raakt en inspireert is ieder proces waarin een mens dichter bij zichzelf komt en meer uitdrukking gaat geven aan wie hij werkelijk is. Vakmanschap ontwikkelde ik in de opleidingen en trainingen die ik volgde, en blijf volgen. De dagelijkse ervaringen met de ontwikkeling van mijn cliënten, en die van mezelf, zijn een waardevolle bron om te blijven leren. Je kunt van mij verwachten dat ik je een heldere spiegel geef, dat ik zorg voor een veilige bedding en je voorzie van de passende wegwijzers bij jouw ontwikkeling.

Loopbaan, ervaring en opleiding

Mijn loopbaan begon in 1990 in de geestelijke gezondheidszorg. Daar deed ik veel ervaring op met therapie, coaching, re-integratie en training.
Mijn eigen ervaring met een burn-out heeft gemaakt dat ik andere keuzes maakte.
Een opleiding tot stresscounseler ondersteunde deze weg. Het vervolg was een opleiding tot gecertificeerd focusbegeleider; een methodiek en een ambacht dat mijn hart gestolen heeft. Verder volgde ik scholing op het gebied van mindfulness, Acceptance and Commitment Therapie, oplossingsgericht werken, traumabegeleiding, systemisch werken en creatieve loopbaanbegeleiding. Om begeleiding te kunnen bieden bij relatievragen volgde ik de basisopleiding voor Emotionally Focused couple Therapy (EFT).

Werkwijze

Ik maak veel gebruik van technieken en inzichten uit mindfulness, focusing, oplossingsgericht werken, traumaopstellingen en Acceptance en Commitment Therapie. Focusing is een methodiek die de aandacht binnen in je lijf brengt en handvatten biedt om voelen, denken en doen weer in balans te brengen. Het helpt veranderen door je gevoelens bewust waar te nemen en effectief in te zetten. De werkwijzen die ik gebruik zijn erop gericht om dichter bij jezelf te komen en van daaruit weer met een heldere blik vorm te geven aan je dagelijkse handelen in jouw leven en werken.

Kosten en vergoedingen

Actuele informatie over mijn tarieven en vergoedingen vindt je op mijn website.
Voor particulieren zijn er vergoedingen mogelijk voor therapie als je aanvullend verzekerd bent.
Ook kun je je werkgever vragen naar de mogelijkheden om een coachingstraject te volgen als investering in jouw ontwikkeling en gezondheid. Na overleg maak ik dan een offerte voor je werkgever.

Contact

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kun je contact opnemen met:

Mirjam van den Anker

Vanaf 30 januari 2021 niet alleen in Culemborg maar ook op:         

Lingedijk 69, 4144 BC Gellicum
Telefoon: 06 38038329
e-mail:info@balansinwerkenleven.nl
www.balansinwerkenleven.nl

Lid van:

NVPA (Beroepsvereniging voor gespecialiseerde Psychosociaal therapeuten)

EFT Nederland (Emotionally Focused Couple Therapy)