Stress en burnout coach Gouda

In Gouda word je geholpen met stress en burn-out coaching door de specialist Fred Steetsel.

Fred Steetsel van Ontspannu!
Tel: 06-48616990
Stressconsultant en burn-out coach Gouda

★ Duurzame Stressbestendigheid ★ Burn-out Preventie ★ Meer Werkplezier★ Verbetert Flexibiliteit van jou en je team ★ Growth Mindset

Neem contact op


Als je zit met een burn-out en/of overmatige stress dan verdien je het om de juiste begeleiding te ontvangen.
Het is dan ook belangrijk om een begeleider te zoeken die hierin is gespecialiseerd d.m.v. opleiding, training en ervaring.

Fred Steetsel van Ontspannu! biedt je die persoonlijke begeleiding. Hij benadert je op een inzichtgevende, directe, duidelijke, praktische en confronterende manier, met respect en humor. Hierdoor krijg je helderheid over je situatie, leer je je energiebalans te reguleren en krijg je (weer) plezier, vertrouwen en zin in je leven.

Even voorstellen burn-out en stress coach, te Gouda

Ik ben Fred Steetsel, (burn-out) coach, werkend vanuit professionele ruimtes in Gouda of wandelcoaching in de Goudse Hout. Dus afhankelijk van je wensen kunnen we binnen of buiten de gesprekken voeren.

Bij mijn eigen burn-out ervaring in 2002 heb ik indertijd, gelukkig een goede coach kunnen vinden. Maar de inzichten zijn verbeterd. Door opleidingen en ervaring weet ik nu veel meer en kan mensen gerichter begeleiden. Ik realiseerde me heel goed, dat als ik destijds direct de juiste begeleiding had gekregen, mijn herstel veel voorspoediger had kunnen verlopen. Dit motiveerde mij, om me verder te bekwamen in het begeleiden van mensen met burn-out en overmatige stress.

Bewegen is bewezen effectief

Bij zowel stress als burn-out zijn zet ik mensen aan het bewegen. En daarnaast gebruik ik een juiste opbouw in mentale en emotionele technieken om te herstellen en herhaling te voorkomen.

Diensten bij stress, burn-out en overspannen zijn

 

Je werkgever investeert graag in jou voor  stresscoaching en jouw burn-out herstel

Jij wilt geholpen worden om beter met stress om te gaan. Of je bent reeds burn-out en wilt zo goed en snel mogelijk herstellen. Dan is je werkgever daarbij natuurlijk gebaat. Want hij wil graag een fysiek en mentaal sterke medewerker. Bovendien wil hij/zij ook de aanzienlijke kosten van een burn-out voorkomen. Daarom vraag ik van jouw werkgever om in jou te investeren!

Mijn tarieven voor stress-consulten en burn-out herstel

Een burn-out herstelprogramma wordt op maat geoffreerd. (stap uit je burnout)
Ik werk met een professioneel tarief voor coaching in de vorm van een traject.
Gereduceerd tarief voor particulieren.
Workshops: afhankelijk van het aantal deelnemers.

Contact informatie:

Fred Steetsellogo burn-out coach zoetermeer  06-48616990 linkedin: Linked.com/in/fredsteetsel Website: www.Ontspannu.nl

Neem contact op

Fred Steetsel is erkend Nobco Coach en Voorzitter van de Beroepsvereniging van Stressconsultants

Stress coaching