Zoetermeer

Fred Steetsel van Ontspannu!

Tel: 06-48616990

Stressconsultant en burn-out coach Zoetermeer

★ Duurzame Stressbestendigheid ★ Burn-out Preventie ★ Meer Werkplezier★ Verbetert Flexibiliteit van jou en je team ★ Growth Mindset

Neem contact op

Stressklachten, overspannen, burn-out?

Wat zou het toch fijn zijn als je je gemakkelijk kon ontspannen. Maar zowel thuis als op je werk worden er hoge eisen gesteld. Je ontwikkelt ‘klachten’ omdat je niet meer herstelt van de stress. Je nek gaat pijn doen of je rug, je wordt kortaf of snel emotioneel, je krijgt een opgejaagd gevoel.

Misschien raak je wel overspannen. Je gaat maar door en raakt eraan gewend tot het niet meer gaat. En als je er eens bij stil gaat staan is de neiging groot om de omgeving de schuld te geven: ‘Ik heb nu eenmaal een stressbaan’ wordt er gedacht of: ‘Het zit in de familie’.

Iedereen kan leren omgaan met stress!

En de oplossing is vaak heel dichtbij. Met een beetje hulp kan iedereen leren omgaan met stress en weer goed leren ontspannen, je gezondheid gaat vooruit en je voelt je weer beter. Daarvoor moet je wel de oorzaak achterhalen en leren stressbestendiger te worden.

Burn-out herstel vraagt om rust én inspanning

Een burn-out ontstaat na lange tijd van roofbouw op je lichaam. Dat betekent dat het herstel ook een hele grote fysieke component heeft. Je conditie moet vooruit gaan! En dat vraag dus, naast mentale coaching en rust, ook een fysiek herstelprogramma.

Even voorstellen stressconsultant en burn-out coach in Zoetermeer

Mijn achtergrond is meer dan tien jaar ervaring in management en coachende functies en inmiddels vijftien jaar ervaring als stressconsultant. Toen ik zelf burn-out was in 2001 duurde het een half jaar om weer fysiek en mentaal gezond te worden.

Daar moest ik wel wat voor doen en laten. Tegelijk ben ik hulp gaan zoeken bij iemand die mij kon laten inzien hoe het nu zo ver kon komen. Dit wilde ik niet meer meemaken!

In mijn begeleiding gaan fysiek herstel en tegelijk samen de oorzaken onderzoeken en weer leren ontspannen hand in hand. Voor mij heeft deze aanpak gewerkt en nu help ik andere mensen hier weer mee. Met succes!

Diensten bij stress, burn-out en overspannen zijn

De investering van je werkgever bij stresscoaching of jouw burn-out herstel

Jij wilt geholpen worden om beter met stress om te gaan. Of je bent reeds burn-out en wilt zo goed en snel mogelijk herstellen. Dan is je werkgever daarbij natuurlijk gebaat. Want hij wil graag een fysiek en mentaal sterke medewerker. Bovendien wil hij/zij ook de aanzienlijke kosten van een burn-out voorkomen. Daarom vraag ik van jouw werkgever om in jou te investeren!

Mijn tarieven voor stressconsulten en burn-out herstel

  • Een burn-out herstelprogramma wordt op maat geoffreerd.
  • Ik hanteer een zakelijk tarief en een gereduceerd tarief voor particulieren.
  • Voor bedrijfscoaching werk ik uitsluitend met trajecten. Een traject bestaat uit 5 tot 8 sessies van 2 uur, inclusief voorbereiding en inclusief begin en eind-rapportage.
  • Workshops: afhankelijk van het aantal deelnemers.

Contactgegevens

Fred Steetsel Haverakker 19 2723VA Zoetermeer 06-48616990 linkedin: Linked.com/in/fredsteetsel Website: www.Ontspannu.nl

Neem contact op
logo burn-out coach zoetermeer

Fred Steetsel is erkend Nobco Coach en Voorzitter van de Beroepsvereniging van Stressconsultants

Beroepsvereniging Nobco (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)

Beroepsvereniging van Stressconsultants