stress en burn-out coach den haag

Den Haag

Rene Sluiter van Polonico Stressconsultancy en Coaching
Stress en burn-out coach Den Haag, Voorburg
telefoon: 070-3693478 / 06 – 4402 4408
e-mail: polonico@hetnet.nl

Wil je meer evenwicht in jouw werk en privéleven?
Wil je makkelijker een keuze kunnen maken en prioriteiten stellen?
Ben je op zoek naar meer rust en wil je meer jezelf kunnen zijn?

Welkom op mijn site! Hier wil ik in het kort uitleggen wat ik voor jou kan betekenen.

De ervaring van stress is heel erg persoonlijk en wordt vaak veroorzaakt door steeds terugkerende patronen. Controle over omstandigheden buiten jou om is vaak niet mogelijk. Het is wel mogelijk om jou hierdoor minder te laten overheersen. Spanning is heel normaal, stress niet! Stress is spanning die niet op een natuurlijke manier stroomt.

Ik bied een vorm van Stress-coaching aan waarin ik jou persoonlijk kan ondersteunen in bewustwording en zelfsturing gericht op jouw gewenste manier van leven waardoor je ook effectiever met omstandigheden kan omgaan.

Even voorstellen stress en burn-out begeleiding Den Haag

Mijn naam is Rene Sluiter, 45 jaar en ik woon in Voorburg. Na het beëindigen van mijn opleiding tot stressconsultant ben ik tot het inzicht gekomen dat persoonlijke ontwikkeling en groei mogelijk is. Dat heb ik als een mooi keerpunt in mijn leven ervaren. Na de opleiding en mijn inzicht wilde ik mijzelf verder ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei en heb ik een opleiding mensgericht coachen gevolgd aan de Academie voor Counseling en Coaching in Den Haag.

Het volgen van deze opleiding heb ik ervaren als een prachtige en plezierige manier om stressbegeleiding verder te ontwikkelen. In 2007 heb ik de combinatie van stressbegeleiding en coachen verder ontwikkeld en heb ik mij tevens gericht op de spirituele aspecten van stress en coachen. Daarbij staat voor mij centraal het verhogen van zelfbewustzijn en het anderen helpen inzichtelijk maken van eigen denkbeelden en persoonlijke valkuilen.

Werkwijze stress en burn-out coach Den Haag

Mijn benaderingswijze is erop gericht dat je meer aandacht gaat besteden aan wat je denkt, voelt en ervaart.
Dat zal geleidelijk ontstaan door de gesprekken en de oefeningen. Door de gesprekken zal meer inzicht en bewustzijn ontstaan in jouw eigen denkbeelden, gevoelens en gedrag. Het zet jouw ontwikkeling en zelfsturing in gang gericht op jouw eigen persoonlijkheid en omstandigheden.
De oefeningen zijn erop gericht stress te voorkomen door energie op te laden tijdens jouw dagelijks leven. Hierdoor leer je ook meer in evenwicht te zijn. Hieruit ontstaat een combinatie waardoor je niet iets moet afleren maar juist iets moois kan bijleren!.

Centraal hierbij staat de integratie en combinatie van 3 balansen:
Ontvangen – Geven
Voelen – Denken
Zijn – Doen

De kosten

Begeleiding particulier: 60 euro per uur.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

Rene Sluiter
Rodelaan 219
2272 SE Voorburg
telefoon: 070-3693478 / 06 – 4402 4408
e-mail: polonico@hetnet.nl

Aangesloten bij:

Ring geregistreerde behandelaar