stress en burn-out coach breda

Breda

Karolien Kampstra
Stress en burn-out coach Breda
E-mail: info@progresa.nl
www.progresa.nl

Progresa coaching & advies richt zich op het in beweging zetten van mensen en organisaties

“Sommige mensen bereiken de hoogste tree van de ladder en ontdekken dan pas dat deze tegen de verkeerde muur staat” (S.Covey)

Voorstellen stress en burn-out coaching in Breda

Als bedrijfskundige heb ik ruime ervaring in het bedrijfsleven en hoger onderwijs. Naast marketing (NL) en organisatie advies (USA), programma- en projectmanagement bij internationaal georiënteerde business schools (Spanje en NL).
Vanuit deze ervaring ben ik mij vanaf 2006 gaan specialiseren in het vakgebied van Stress Management. Na de opleiding tot Stressconsultant heb ik de opleiding tot Master Coach (Europees Instituut/ de Baak) afgerond. Daarnaast ben ik gecertificeerd Mindfulness trainer. Progresa heb ik opgericht om mijn kennis en ervaringen met andere mensen te kunnen delen (www.progresa.nl).

Werkwijze stress en burn-out coaching Breda

Progresa gaat uit van de kracht van het individu. Coachen kan iemand helpen zichzelf te helpen (empowerment). Het coachingstraject is daarom een zeer persoonlijk traject. We richten ons hierbij niet op het probleem, maar op de oplossing.

De individuele coaching begint altijd met een vrijblijvend intakegesprek waarbij wordt gekeken of er sprake is van een “klik”. Vervolgens worden er afspraken gemaakt over de exacte aanpak en het aantal sessies.

Het traject bestaat meestal uit 5-10 sessies van 60-90 minuten. Het coachingstraject wordt tussentijds geëvalueerd om te bepalen of de coaching aansluit bij de verwachtingen en doelstellingen. Na afloop van het traject vindt er een slot-evaluatie plaats.

Vormen van begeleiding

  • Stresspreventie (individuele trajecten en workshops en trainingen op maat voor organisaties)
  • Begeleiding en coaching bij stressklachten
  • Studie/ loopbaan trajecten
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Ondernemerschap

Zo gewenst kan Mindfulness/aandachttraining onderdeel uitmaken van een traject. Mindfulness betekent je aandacht doelbewust richten op je ervaring van dit moment, zonder hierover te oordelen. Het gaat over een manier van leven waarbij je opener en bewuster in het leven staat.

De kosten

Voor particulieren zijn de kosten € 80 per uur (incl. BTW). Mogelijk wordt een deel van de kosten vergoed door uw verzekeraar of werkgever.

Voor organisaties verzorgt Progresa op maat gemaakte trajecten en programma´s. In een oriënterend gesprek bepalen we de behoefte. Vervolgens maken wij een offerte op maat.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

Progresa coaching & advies
Werkgebied: Zuid-West Nederland
Locatie: Breda
Telefoon: 06-12083902
E-mail: info@progresa.nl
www.progresa.nl

logo burnout begeleider Breda

Aangesloten bij:

Register Therapeut HBO Register BCZ®

Lid Register Erkend Coaches
Lid Beroepsvereniging VIV, Vereniging Integrale Vitaliteitskunde