burn-out coach medemblikStress en burn-out coach Medemblik
Tini Worp van Primeres counseling en alternatieve therapie

info@primeres.nl
06 57 33 77 55

Neem nu contact op

“Een burn-out is een normale reactie op een abnormale belasting”


 

Wat is een burn-out?

Een burn-out is het eindstation van een periode van roofbouw. Waarin je teveel ballen in de lucht hebt gehouden, over je grenzen bent gegaan. Het lijkt of het uit de lucht komt vallen. Van het ene op het andere moment ben je uitgeschakeld of heel emotioneel, doodmoe en misschien ook boos. Boos op de wereld of boos op jezelf. Vooral de extreme vermoeidheid is kenmerkend.

Even voorstellen stress en burn-out coach in Medemblik

Sinds ik zelf een burn-out heb gehad een jaar nadat mijn broer was verongelukt, wilde ik snappen hoe dit werkt, wat is er aan de hand en waarom kreeg ik zoiets?

Ik werkte in de financiële sector en ben weer gaan studeren. Ik deed een volledige omscholing tot counselor en therapeut en vind het fijn om nu anderen bij te staan die dit mee maken. Vanaf 2009 ben ik met  mijn praktijk begonnen.  Te lang onder spanning staan, is gewoon niet vol te houden. De bijbehorende signalen zijn lastig te herkennen, meestal voel je het pas als het weg is. En daarnaast hebben we voor onszelf een blinde vlek, die had ik óók.
Mijn praktijk heet Primeres, dit staat voor: prikkelend met respect.

Werkwijze stress en burn-out coach Medemblik

In mijn aanpak werken we zowel aan de lichamelijke kant van een burn-out (zoals de vermoeidheid, slapeloosheid enz.) en natuurlijk ook de psychische kant (zoals piekeren, kort lontje hebben, angst enz.).

Samen sporen we de oorzaak op, want dat is de beste manier om herhaling te voorkomen. Je hoort nog wel eens dat mensen 2 of 3 x een burn-out krijgen. Als je weet waardoor het komt en je gaat hiermee aan de slag kun je een nieuwe burn-out vermijden.
Er worden in mijn praktijk  verschillenden therapieën gecombineerd: counseling, lichaamswerk, hypno- en regressietherapie en systemisch werk.

Als je iets heftigs hebt mee gemaakt, is traumaverwerking met EMDR, een fijne manier om dit te verwerken.  Onverwerkt verdriet of trauma kan veel klachten geven.

Boek

Ik heb het boek ‘Stress en burn-out, de oorzaken en oplossingen’ geschreven. Hierin ga ik uitgebreid in op het krijgen van een burn-out en daarnaast veel manieren om ermee om te gaan. Ook beschrijf ik erin wat bijnieruitputting is (dit is de lichamelijke uiting van burn-out) en geef voedingstips.

Mijn opleidingen

Counseling en coaching
Medische basiskennis
EMDR
Familieopstellingen
Mindfulness trainer
Regressie- en reïncarnatietherapie
NLP
Bijscholingen: pijnappelklier activeren, tinnitus, vrouwenklachten (hormonen), spirituele ontwikkeling

Ik ben aangesloten bij het CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten)

   

De kosten voor stress en burn-out coaching Medemblik

Voor particulieren bereken ik het tarief van € 88,– per uur (incl. btw).
Tarieven voor bedrijven zijn in overleg.

Contactgegevens

Tini Worp
Vlietsingel 15 Medemblik en
Nieuwe Steen 44 Hoorn
Tel 06 57 33 77 55
Website: www.primeres.nl
E-mail: info@primeres.nl

Neem nu contact op

Klant aan het woord:

Klant aan het woord:
“Door jou heb ik inzicht gekregen, en geloof nu veel meer in mijn eigen kracht.”