Stress en burn-out coach NijverdalHetty Nijmeijer-Senkeldam
Stress en burn-out coach Nijverdal

Telefoon: 0642471033
Email: info@balans-coaching.nl

Je denkt al weken dat het volgende week beter zal gaan?

We zitten allemaal wel eens niet zo lekker in ons vel. We hebben allemaal wel eens last van de stress die ons drukke leven met zich meebrengt, op het werk, thuis en in de vrije tijd.

Stress is niet zo ongezond als velen denken, het zet ons aan tot prestaties. Maar als stress chronisch wordt, treden klachten op, bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn, moeite met concentreren, moeite met in- en doorslapen, piekeren, gejaagdheid, onzekerheid, vermoeidheid, minder plezier in het werk, enz. Deze klachten zijn een teken: we vragen teveel van onszelf, teveel gedurende een te lange periode.

Overspannenheid en burn-out kunnen het gevolg zijn. In-Tens Consultancy kan u helpen uw leven en werk weer in balans te krijgen.

Even voorstellen stress en burn-out coach Nijverdal

Ik ben Hetty Nijmeijer-Senkeldam. In maart 2006 ben ik begonnen met mijn praktijk In-Tens Consultancy. Ik heb jarenlange ervaring in het welzijnswerk, o.a. in management- en beleidsfuncties.
Toen ik een paar jaar geleden zelf een burn-out kreeg, begreep ik niet wat er aan de hand was. Ik kon altijd alles! Ik ben me gaan verdiepen in stress en burn-out en raakte zo geïnteresseerd dat ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd heb op het gebied van stress en burn-out, traumabegeleiding en loopbaanbegeleiding.
Na een burn-out vragen mensen zich vaak af ‘is dit het werk wat ik wil doen?’, ‘wil ik iets anders?’, ‘wát wil ik eigenlijk?’. Loopbaanbegeleiding waarbij we op zoek gaan naar passies, drijfveren, kwaliteiten geeft inzicht en nieuwe bezieling.
In mijn praktijk merk ik dat soms nare of zelfs traumatische ervaringen uit het verleden een rol spelen. Om hier beter mee om te kunnen gaan, geef ik traumabegeleiding, waarbij ik de EMDR-methode gebruik.
Tenslotte coach ik tevens Hoog Sensitieve Mensen (HSP), niet alleen bij burn-out maar ook als zij beter met hun hooggevoeligheid willen leren omgaan. Het mooie is, dat ze dan merken dat hooggevoeligheid niet een last hoeft te zijn maar ook een gave kan betekenen.
In-Tens Consultancy staat voor de manier waarop ik werk, intens met hart en ziel. Daarnaast verwijst het ook naar druk of spanning.

Vormen van begeleiding

In-Tens Consultancy helpt u om beter met stress om te kunnen gaan, zowel op het werk als in de privésituatie. Ik werk resultaatgericht met praktische èn leuke methoden. Een heldere aanpak met aandacht en rust. Functioneert u niet meer zoals u gewend was of zoals u zou willen, dan gaan we samen bekijken hoe u uw doel kunt bereiken. Na het intakegesprek stel ik een plan van aanpak op dat met u wordt besproken. Voor elke cliënt wordt een individueel plan opgesteld zodat de klachten c.q. problemen zo spoedig mogelijk beter hanteerbaar worden gemaakt.

Theorie over stress geeft inzicht, praktische oefeningen helpen u om sneller in balans te komen.
Ik ben betrokken, ondersteun en begeleid u.

Over het algemeen is een beperkt aantal consulten voldoende. Indien nodig, verwijs ik u door. In-Tens Consultancy helpt u op een prettige manier om klachten te verminderen en meer toe te komen aan waar het leven voor bedoeld is: genieten!

Mijn praktijk richt zich niet alleen op mensen die stress ervaren in hun werk maar ook op hen die zelf beter in balans willen komen. Daartoe bied ik de volgende vormen van coaching en begeleiding:

  • Individuele coaching bij stress en stressgerelateerde klachten
  • Individuele coaching bij burn-out en overspannenheid
  • Individuele coaching voor HSP’ers (hoog sensitiviteit)
  • Individuele coaching om beter in balans te komen
  • Traumabegeleiding
  • Loopbaanadvisering

Bedrijven, arbodiensten en reïntegratiebureaus kunnen een beroep op In-Tens Consultancy doen voor:

  • Trainingen o.a. Stress op het werk, Leven en werk in balans;
  • Trainingen op maat waarbij zorgvuldig gekeken wordt naar uw vraag en de situatie in uw bedrijf;
  • Stress-spreekuren;
  • Advisering omtrent stressbeleid.

Klik hieronder op de website als u meer wilt lezen over de begeleidingsvormen

De kosten

De kosten van een consult zijn vastgesteld volgens de voorwaarden van de Beroepsvereniging Stressconsultants.
Diverse verzekeraars vergoeden de consulten, zie hiervoor uw polisvoorwaarden.

Voor bedrijven gelden aangepaste tarieven.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

In-tens Consultancy
Hetty Nijmeijer-Senkeldam
H.A. Hartholtstraat 3a
7441 DV Nijverdal
Telefoon: 06 42471033
Email: info@balans-coaching.nl
Website: www.balans-coaching.nl

In-Tens Consultancy is aangesloten bij de Viv, de Vereniging integrale vitaliteitskunde.

Vereniging voor integrale vitaliteitskunde