Momenteel is onze stress en burn-out coach in Delft afwezig.

Mocht je iemand zoeken voor hulp bij je stress of burn-out dan kun je uitstekend terecht in Zoetermeer, Rotterdam en Den Haag

 

Voor Delft zoeken wij nog een professionele coach! ,  Stress en burn-out coach Delft telefoon: Jouw telefoonnummer email: Jouw-e-mailadres

“Na het werk heb ik ’s avonds nergens meer zin in” “Ik kan me slecht concentreren” “Ik ben al moe als de dag begint” “Ik raak zo snel geïrriteerd, veel sneller dan vroeger”

Herken je één van deze uitspraken? Dan is het goed om eens te onderzoeken wat de oorzaak is. Misschien heb je last van een hoge werkdruk, misschien zit je niet meer op de juiste plek of het lukt je niet om een goede balans te creëren tussen je werk en privé. Het kan zijn dat je al lange tijd teveel van jezelf hebt gevraagd.

Als stressconsultant en (loopbaan-)coach heb ik veel ervaring met het begeleiden van mensen met stressgerelateerde klachten, burn-out en aanhoudende vermoeidheidsklachten. Door middel van praktische en doelgerichte methoden help ik je energie en kracht te hervinden, waardoor de balans in je leven kan terugkeren en je ook weer kunt genieten van de dingen waar je mee bezig bent.

Even voorstellen stress en burn-out coaching Delft

Jouw naam, coach en stresscounsellor.

Sinds 2006 heb ik een praktijk in Delft als loopbaancoach en stresscounselor. Mijn deskundigheid ligt in het coachen bij stressklachten en burn-out, persoonlijke ontwikkelingsvragen, loopbaanvragen en sollicitatiebegeleiding.

Omdat ik zelf een paar jaar geleden op een kruispunt van mijn leven voor een nieuwe keuze stond, kan ik me goed inleven in cliënten voor wie dat ook aan de orde is. Ook heb ik zelf beter leren omgaan met stress en werkdruk, zodat ik langdurige uitval heb kunnen voorkomen. Het is belangrijk om stresssignalen te herkennen en inzicht te krijgen in factoren die een rol spelen bij het ontstaan van teveel stress. Daarnaast is het belangrijk te onderzoeken wat je kunt en wilt veranderen en hoe je dat kunt doen. Ik maak gebruik van alles wat het leven mij tot nu toe aan inzichten, kennis en deskundigheid heeft gebracht. Creativiteit, uitdagen, structureren en aanmoedigen zijn enkele van mijn kenmerken tijdens de begeleiding.

Werkwijze stress en burn-out coach Delft

Vooraf stuur ik een korte vragenlijst toe en tijdens het intakegesprek bespreken we je klachten, je vragen en je wensen. Het is een persoonsgerichte en praktische aanpak, afhankelijk van de persoonlijke situatie en mogelijkheden. Hiervoor stel ik een offerte op en na goedkeuring starten we zo snel mogelijk. Tijdens het traject geef ik verschillende opdrachten mee, zoals leeswerk en praktische oefeningen. De duur van een traject varieert van 6-12 consulten.

Toelichting traject

Het is belangrijk stresssignalen te leren herkennen, zodat je kunt voorkomen dat de stress je de baas wordt en je het gevoel krijgt er geen controle meer over te hebben. Mijn overtuiging is dat inzicht in het ontstaan ervan en de herkenning van de signalen je al heel veel kunnen helpen. Maar daarnaast is het belangrijk een aantal vaardigheden te leren om er mee om te kunnen gaan, zodat je teveel stress kunt voorkomen. Dat vraagt dus oefening. Deze oefeningen zijn erop gericht om je vaardigheden aan te leren, zodat je hiermee zelf aan de slag kan en deze kan voortzetten als de begeleiding is afgelopen. Ik werk met een geïntegreerde aanpak van fysieke, mentale, psychische en gedragsfactoren.

Vormen van begeleiding

  • Begeleiding bij (werk)stress en burn-out en vermoeidheidsklachten
  • Persoonlijke coaching en ontwikkeling, bijvoorbeeld bij zingeving- en loopbaanvragen
  • Energiemanagement en balansherstel
  • Stresspreventie en stresseducatie
  • Verzuimbegeleiding en re-integratie: hierbij word je begeleid bij het opstellen van een werkhervattingsplan. Voor een succesvolle re-integratie is contact met de bedrijfsarts en je leidinggevende erg belangrijk, maar dit zal altijd alleen in overleg worden gedaan.
  • Workshops stresspreventie- en educatie voor bedrijven
  • Workshops verzuimbegeleiding en re-integratie

De kosten

Een kennismakingsgesprek van circa 1 uur is altijd geheel vrijblijvend en gratis. Uiteraard vraagt elke organisatie en ieder individu om maatwerk. Na een kennismakingsgesprek kan een gerichte prijsopgave worden gedaan met aantal sessies.

Kosten voor stress- en burn-out begeleiding worden soms vergoed via de aanvullende verzekering van uw ziektekostenverzekeraar. Ook blijken werkgevers vaak bereid in de kosten voor coaching of stress- en burn-out begeleiding tegemoet te komen.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kun je contact opnemen.

Lid van de Vereniging voor Loopbaan Professionals: Noloc

noloc