Stress en burn-out coach in Rotterdam

Stress en burn-out coach Rotterdam

Fred Steetsel van Ontspannu! Tel: 06-48616990 Rotterdam Neem contact op

“Stress is er altijd geweest, hoe je ermee omgaat bepaalt of je er veel last van hebt!”


Beste professional,

Ben je momenteel burn-out of overspannen, dan is het goed om gerichte hulp te vragen. Als gespecialiseerd stressconsultant help ik al sinds 2004 medewerkers en ZZP-ers bij hun burn-out herstel en slimmer omgaan met stressvolle situaties.

Die vervelende chronische stress

Zou het niet fijn zijn als je de stress beter kon beteugelen? Als je weer kon ontspannen en zo meer plezier zou hebben van je zakelijke en privé leven. Dat kan! Als jij weer krachtig en stevig aan het werk bent, je beter leert om te gaan met lastige situaties en energie terug krijgt en dat ook uitstraalt, dan ben je stress-bestendiger en is mijn missie geslaagd.

 

Voorstellen stress- en burn-out coach Rotterdam

Ik ben stressconsultant en burn-out coach die mannen en vrouwen helpt om zich goed te voelen van binnen en van buiten en succesvol te zijn in werk en privé. Na meer dan 10 jaar ervaring in diverse leidinggevende en management functies, en na ruim 20 jaar ervaring als coach kan ik me gemakkelijk verplaatsen in jouw situatie.

Jouw werkgever vindt jou waardevol en wil graag in jouw toekomst investeren. Daarom is mijn voorstel voor begeleiding ook altijd aan de werkgever gericht. De opbrengst van de coaching en begeleiding is altijd vele malen groter dan de kosten van een burn-out of disfunctioneren.

Vormen van begeleiding als stress- en burn-out-coach

Als professional zoek je ook professionele begeleiding:

 • workshops: stresspreventie, meer werkplezier.

 

Werkwijze (stress-) coaching en burn-out preventie in Rotterdam

Tijdens een kort (telefonisch) gesprek stellen we vast of mijn begeleiding wat voor je is. Daarna volgt een voorstel voor begeleiding aan je werkgever. Een stresscoachings-traject beslaat normaal gesproken 5 tot 8 gesprekken.  Je krijgt huiswerk, acties en feedback. Jij stelt de doelen en daar werken we samen naar toe. Mijn sessies duren 1-1,5 uur, in het begin wat korter dan later.

Buiten of in een professionele ruimte of skype-coaching

Je kunt kiezen voor frisse wandelingen buiten bij de Rottemeren of het voeren van gesprekken in een coachhuis. Als je liever in je eigen tijd werkt, zijn ook diverse vormen van digitale begeleiding mogelijk –  skype en aanvullend in de mail.

 

Hoe verloopt een burn-out herstel-traject in Rotterdam

 1. Het intake gesprek: Op basis van een geconstateerde burn-out (door huisarts of bedrijfsarts) ontvang ik je voor een intake gesprek, via skype of face-to-face.  Alles is vertrouwelijk. In het intake gesprek gaan we verder in op jouw situatie. Tijdens dit gesprek leg ik uit wat een burn-out is, wat een aanpak is voor de eerste week en kun jij kennismaken met mijn manier van werken.
 2. Een voorstel aan de werkgever. Aan de hand van ons gesprek maak ik een voorstel voor een passend begeleidingstraject.
 3. Samen het traject uitvoeren.

Wat aan bod komt in een burn-out hersteltraject (afhankelijk van wat nodig is):

 • symptomen check (is medisch alles gecontroleerd? / burn-out test?).
 • burn-out fysieke hersteltraining (precies gedoseerd en op jou afgestemd).
 • de zoektocht naar ontspanning & energiegevers.
 • planning, organiseren, inzicht in kwaliteiten en valkuilen.
 • gedrag in stress situaties, grenzen aangeven en helderheid in wat voor jou belangrijk is – wat wil je echt, wat zeker niet en wat wil je veranderen.
 • Reflectie op werk, competenties en hulpbronnen.
 • En natuurlijk – plannen, doen en leren.

Bovengenoemde onderwerpen komen pas aan bod als je eraan toe bent.De investering

Een burn-out herstelprogramma wordt op maat geoffreerd.
Voor bedrijfscoaching wordt een professioneel tarief gerekend en gewerkt met trajecten. Een traject bestaat uit 5 tot 8 sessies, inclusief voorbereiding en inclusief begin en eind-rapportage.
Voor particulieren hanteer ik een aangepast tarief.
Workshops: afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Contact gegevens:

Fred Steetsellogo stress en burn-out coach rotterdam Wijnhaven 42 (coachhuis) 3011 WS Rotterdam 06-48616990 Website: www.ontspannu.nl

Neem contact op

Fred Steetsel is erkend Nobco Coach en Voorzitter van de Beroepsvereniging van Stressconsultants