burnout coach amersfoortMarita Versteeg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Stress- en burnout Amersfoort
E-mail: info@maritaversteeg.nl
Website: www.maritaversteeg.nl


Burn-out

De controle kwijt, overspannen, burn-out? Het kan iedereen overkomen. Door je inzicht te geven in het ontstaan van deze situatie en je korte, praktische oefeningen te bieden, help ik je  gevoelens van machteloosheid om te zetten in kracht en zelfvertrouwen. Met nieuwe energie kun je daarna je eigen weg weer gaan.

De methoden die ik daarbij gebruik zijn praktisch, kort en op zowel fysiek als mentaal vlak. Dit is van belang omdat de energie en concentratie bij een burn-out beperkt is. Brainspotting is daarbij één van mijn speerpunten. Deze therapie voorbij gaat aan praten en analyseren. Het is een snelle methode waarbij naast trauma’s ook belemmerende overtuigingen kunnen worden aangepakt.

Voorstellen stress en burn-out specialist in Amersfoort

Marita Versteeg (1962) Sinds 2002 heb ik een zelfstandige praktijk. Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik me gespecialiseerd in stressconsulting en burn-out.

Na 8 jaar les te hebben gegeven in stressmanagement en verschillende massagetechnieken richt ik me vanaf 2010 vooral op mijn praktijk .

Uit ervaring weet ik dat wanneer je de controle kwijt bent, korte en effectieve oefeningen het best werken. Mijn interesses gaan uit naar de ontwikkelingen in de neurobiologie. Hierin wordt steeds meer duidelijk over het functioneren tussen lichaam en geest. Het is niet meer nodig om eindeloos te graven in ons verleden. In 2011 leerde ik Brainspotting toepassen. Het is bijzonder hoe snel en diep deze therapie veranderingen kan doen ontstaan. Door deze nieuwe inzichten zijn stress en andere blokkades sneller te verhelpen. Met deze kennis wil ik je graag begeleiden en samen met jou ontdekken wat voor jou werkt.

Vormen van begeleiding

Stress is oke´, zolang er een balans is tussen in- en ontspanning. Als stressconsultant werk ik met de 5 natuurgerichte principes (energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche). Daarbij maak ik gebruik van korte ervaringsgerichte oefeningen, omdat het direct ervaren je bewustzijn op fysiek, emotioneel en mentaal gebied vergroot. Brainspotting is daarbij van grote toegevoegde waarde. Je ont-moet jezelf en krijgt inzicht in eigen handelen en denken.

De volgende vormen van begeleiding kan ik je bieden:

  • Brainspotting, EMDR
  • Voetreflextherapie
  • Biofeedback programma’s
  • Ontspanningsoefeningen
  • Cognitieve methoden
  • Ervaringsgerichte oefeningen, kort , effectief en lichaamsgericht
  • Scenar-therapie
  • Oplossingsgericht werken

Ik werk graag met praktische, ervaringsgerichte methoden. Juist in stresssituaties waar tijd en energie ontbreekt om langdurig te oefenen en te concentreren. Voor zowel persoonlijke, als zakelijk begeleiding worden de trainingen afgestemd op de gewenste doelen.

De kosten

Particulieren; 70 euro per uur incl. BTW
Mijn begeleiding wordt door verschillende zorgverzekeraars vergoed.

Zakelijk, trainingen en workshops op aanvraag.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

Marita Versteeg
Hamseweg 68
3828 AG Hoogland bij Amersfoort
Tel: 06-48450191
E-mail: info@maritaversteeg.nl
Website: www.maritaversteeg.nl

Ik ben lid van de volgende beroepsvereniging:
VBAG