stress en burn-out coach Culemborg
Mirjam van den Anker
Balans in Werk en Leven: coaching en stressmanagement
Stress en burn-out coach Culemborg
Telefoon: 06-38038329
e-mail:info@balansinwerkenleven.nl
www.balansinwerkenleven.nl


Minder stress door meer balans in voelen, denken en doen

Balans in werk en leven richt zich op concrete handvatten om voelen, denken, én doen in balans te brengen. Je leert meer bewust aanwezig en thuis te zijn in jezelf. Wat een blokkade lijkt komt dan weer in beweging. Je vind in de begeleiding dan jouw weg om te groeien en de keuzes te maken die jouw leven en werk waardevol maken. Daarmee geef je uitdrukking aan wie je werkelijk bent!

Coaching bij stress en burn-out

Wil je denken, voelen en doen weer meer met elkaar in balans brengen?
Ben je niet helemaal tevreden over je functioneren in je werk of dagelijks leven?
Of doe je de dingen die je moet doen maar je vindt er geen plezier en uitdaging meer in?
In individuele coaching kun je met deze vragen aan het werk. Bij milde stress gerelateerde klachten kan deze begeleiding overspannenheid of burn-out voorkomen.

Burn-out

Als je burn-out bent, heb je vaak de ervaring verloren dat het mogelijk is om grip te hebben op stress. Het lijkt alsof het je allemaal maar overkomt en je kunt geen of weinig aanknopingspunten meer vinden. Je bent het stuur kwijt. Vaak is er eerst een herstelperiode nodig waarbij het belangrijk is dat je jouw klachten en stresssignalen leert herkennen. Uiteindelijk zal ik je begeleiden bij het verhelderen en hanteren van de onderliggende patronen die hebben geleid tot de burn-out. Mijn uitgangspunt is dat je kunt leren om het stuur weer in eigen handen te nemen!

Relatietherapie

Soms zijn spanningen in je relatie mede oorzaak van overbelasting of heeft je overbelasting impact op je relatie. Relatietherapie kan onderdeel zijn van een traject. Ik bied dit aan op basis van EFT relatietherapie, op mijn eigen website kun je hier meer informatie over vinden.

Even voorstellen: stress en burn-out coaching in Culemborg

Wat mij raakt en inspireert is ieder proces waarin een mens dichter bij zichzelf komt en meer uitdrukking gaat geven aan wie hij werkelijk is. Vakmanschap ontwikkelde ik in de opleidingen en trainingen die ik volgde, en blijf volgen. De dagelijkse ervaringen met de ontwikkeling van mijn cliënten, en die van mezelf, zijn een waardevolle bron om te blijven leren.

Loopbaan, ervaring en opleiding

Mijn loopbaan begon in 1990 in de geestelijke gezondheidszorg. Daar deed ik veel ervaring op met therapie, coaching, re-integratie en training.
Mijn eigen ervaring met een burn-out heeft gemaakt dat ik andere keuzes maakte.
Een opleiding tot stresscounseler ondersteunde deze weg. Het vervolg was een opleiding tot gecertificeerd focusbegeleider; een methodiek en een ambacht dat mijn hart gestolen heeft. Verder volgde ik scholing op het gebied van mindfulness, Acceptance and Commitment Therapie, oplossingsgericht werken, traumabegeleiding, systemisch werken en creatieve loopbaanbegeleiding. Om begeleiding te kunnen bieden bij relatievragen volgde ik de basisopleiding voor Emotionally Focused couple Therapy (EFT).

Werkwijze

Ik maak veel gebruik van technieken en inzichten uit mindfulness, focussen, oplossingsgericht werken en Acceptance en Commitment Therapie. Focussen is een methodiek die de aandacht binnen in je lijf brengt en handvatten biedt om voelen,denken en doen weer in balans te brengen. Het helpt veranderen door je gevoelens bewust waar te nemen en effectief in te zetten. De werkwijzen die ik gebruik zijn erop gericht om dichter bij jezelf te komen en van daaruit weer met een heldere blik vorm te geven aan je dagelijkse handelen in jouw leefwereld.

Voor vragen, inlichtingen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met:


Mirjam van den Anker
Rosalie Lovelingpad 9
4103 VD Culemborg
(tevens locatie in Utrecht)
Telefoon: 06-38038329
e-mail:info@balansinwerkenleven.nl
www.balansinwerkenleven.nl

Lid van de NVPA (Nederlandse Vereniging van Psychologen en Agogen)
Focusnetwerk Nederland
EFT Nederland