Stress en burn-out coaches in Rotterdam.
Stress en burn-out coach Rotterdam
Fred Steetsel van Ontspannu!
Tel: 06-48616990
Praktijk in Rotterdam en Zoetermeer
Meer informatie

 

burnout specialist Rotterdam
Tineke Detering Coaching, Training & Reïntegratie
tel: 06-30490391
Rijswijk
Meer informatie


We zijn nog op zoek naar stress en burn-out coaches in Rotterdam. Neem contact op als u interesse hebt!


 

 

 

 

 

Voorstellen stress- en burn-out coach Rotterdam

Ik ben burn-out coach, die ambitieuze mannen en vrouwen helpt om zich goed te voelen van binnen en van buiten en succesvol te zijn in werk en privé. Als jij in je kracht werkt en leeft en dat ook uitstraalt, is de missie van mijn bedrijf geslaagd.

Met meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende posities in multinationals in verschillende vakgebieden (IT, R&D, kennismanagement en communicatie), en inmiddels sinds 2008 werkzaam als burn-out coach en ondernemer kan ik me snel verplaatsen in jouw situatie.

Ik combineer mijn passie voor vitaliteit en oprechte interesse in de medemens met een positieve, uitdagende, praktische en actiegerichte coach aanpak. Met humor. Ik schroom hierbij niet om direct te zijn en moeilijke onderwerpen te benoemen. Met als uitgangspunt om een positief perspectief te schetsen en te houden. Omdat dat essentieel is voor je herstel.

Werkwijze stress en burn-out coach Rotterdam

Alles is vertrouwelijk. In het intake gesprek (digitaal of face to face) gaan we verder in op jouw situatie. Aan de hand daarvan kan ik een voorstel maken voor een passend begeleidingstraject. Tijdens dit gesprek leg ik uit wat een burn-out is, wat een aanpak is voor de eerste week en kun jij kennismaken met mijn manier van werken. Wat aan bod komt in een traject (afhankelijk van wat jij nodig hebt): symptomen check (is medisch alles gecontroleerd? / burn-out test?), de zoektocht naar ontspanning & energiegevers, weekplanning, inzicht in kwaliteiten en valkuilen, gedrag in stress situaties, grenzen aangeven en helderheid in wat voor jou belangrijk is – wat wil je echt, wat zeker niet en wat wil je veranderen. Reflectie op werk, competenties en hulpbronnen. En natuurlijk – plannen, doen en leren. Je krijgt huiswerk, acties en feedback. Jij stelt de doelen voor ‘Beter’, waarbij begeleiding bij het re-integratie proces natuurlijk ook bij het traject opgenomen kan worden. Mijn sessies duren meestal 1,5 uur. Als je liever in je eigen tijd werkt, zijn ook diverse vormen van digitale begeleiding mogelijk – chat, skype, facetime of offline in de mail.

Vormen van begeleiding

  • burn-out coaching
  • performance coaching
  • imago coaching

google-plus-logo