stress en burn-out coach GoudaYes Vieyra-Schaap
CoachCounsellor
Burn-out en stress coach, te Gouda
Telefoon: 0182-510698/0624806856

Website: www.coachcounsellor.nl
Email : yes@coachcounsellor.nl


Mensen met burn-out en/of overmatige stress verdienen het om de juiste begeleiding te ontvangen. Het is dan ook belangrijk om een begeleider te zoeken die hierin is gespecialiseerd middels opleiding, training en ervaring. CoachCounsellor Yes Vieyra biedt je de juiste persoonlijke begeleiding. Zij benadert je op een inzichtgevende, directe, duidelijke, praktische en confronterende manier, met respect en humor. Hierdoor krijg je helderheid over je situatie, leer je je energiebalans te reguleren en krijg je (weer) plezier, vertrouwen en zin in je leven.

Even voorstellen burn-out en stress coach, te Gouda

Ik ben Yes Vieyra, (burn-out) coach en counsellor, wonend in en werkend vanuit Gouda. Mijn bureau heet ‘CoachCounsellor’. Bij mijn eigen burn-out ervaring in 1998 heb ik indertijd, tot mijn grote spijt, niet de juiste hulp/begeleiding kunnen vinden.

Uiteindelijk heb ik na een lange en moeilijke periode mijn eigen weg gevonden, waarbij ik gebruik kon maken van mijn paramedische achtergrond en ervaringen, om van deze burn-out te herstellen. Dat betekende voor mij dat ik mijn ‘grenzeloosheid’ ben gaan onderzoeken en mijzelf heb aangeleerd om in liefde met mezelf om te gaan. Ook mijn overdreven verantwoordelijkheidsgevoel heb ik onder de loep genomen. Tegelijkertijd ben ik fysiek aan de slag gegaan door dagelijks intensief te gaan lopen (langzaam opgebouwd). Deze combinatie in aanpak maakte dat ik binnen aanzienlijk korte tijd mijzelf terugvond en mijn leven weer met plezier tegemoet kon treden.

Ik realiseerde me toen dat, wanneer ik direct de juiste begeleiding had gekregen, mijn herstel veel voorspoediger had kunnen verlopen. Dit motiveerde mij, mede gezien mijn paramedische achtergrond, om me verder te bekwamen in het begeleiden van mensen met burn-out en overmatige stress.

Ik heb een mentaal en fysiek ‘Uit-Burn-out’ basisprogramma met werkboek opgesteld, waarmee ik de afgelopen jaren veel mensen met (beginnende) burn-out, met succes, duurzaam heb begeleid. Dit programma pas ik ‘op maat’ aan voor individuele personen. Na dit begeleidingstraject staan zij (weer) energiek, met vertrouwen, plezier en zin in het leven en weten zij hoe ze een eventuele terugval kunnen voorkomen.

Verder geef ik workshops ter preventie van burn-out en leid ik coaches en counsellors op tot ‘Specialist Burn-out en Stress begeleider/coach/counsellor’.

De volgende vormen van begeleiding kan ik je bieden

Naast de gebruikelijke gesprekstechnieken heeft ‘CoachCounsellor’ vele werkmethodes en technieken tot haar beschikking, waar zij afhankelijk van de persoon/situatie/groep, zo nodig en indien gewenst, gebruik van kan maken. Dit zijn onder andere: RET, PEL®, EMDR, verschillende communicatietechnieken, ontspanningstechnieken, mindfulness, kernkwadranten, congruentie in loopbaan, mindmapping, TA, werken met ‘overlevingsstrategieen’, Yucelmethode, Roos van Leary, systemisch werk, familie- en organisatie- opstellingen, analytisch tekenen, het maken van een biografie en/of levenslijn, etc.

De kosten

Counselling voor particulieren € 100.00 euro per uur vrijgesteld van btw.
Coaching voor particulieren en ZZP € 100.00 excl. btw.
Voor bedrijven € 150.00 per uur excl. btw.

Contact informatie:

Naam: CoachCounsellor Yes Vieyra-Schaap,
Register® Coach/Counsellor/Supervisor/Trainer
Directeur/Eigenaar CoachCounsellor (Academie) (CCA)
Adres: Crabethstraat 12, 2801 AN Gouda
Telefoon: 0182-510698/0624806856
Website: www.coachcounsellor.nl
Email : yes@coachcounsellor.nl
Aanmelden nieuwsbrief CoachCounsellor

Ik ben Register lid van de volgende beroepsverenigingen:
ABvC, RBCZ, SCAG, CRKBO.
AGB-code: 90/031957 Praktijk code: 90/10884