stress burn-out coach Zoetermeer
Fred Steetsel van Ontspannu!
Tel: 06-48616990
Stress en burn-out coach Zoetermeer
Neem contact op


Iedereen kan leren omgaan met stress!

Wat zou het toch fijn zijn als iedereen zich gemakkelijk kon ontspannen. Maar zowel thuis als op je werk worden er hoge eisen gesteld. Je ontwikkelt ‘klachten’.
Je gaat maar door en raakt eraan gewend. En als je er eens bij stil gaat staan is de neiging groot om de omgeving de schuld te geven: ‘Ik heb nu eenmaal een stressbaan’ wordt er gedacht of: ‘Het zit in de familie’.
Maar de oplossing is vaak heel dichtbij. Met een beetje hulp kan iedereen leren omgaan met stress en weer goed leren ontspannen, je gezondheid gaat vooruit en je voelt je weer beter.

Burn-out herstel

Een burn-out ontstaat na lange tijd van roofbouw op je lichaam. Dat betekent dat het herstel ook een hele grote fysieke component heeft. Je conditie moet vooruit gaan! En dat vraag dus, naast mentale coaching ook een fysiek herstelprogramma.

Even voorstellen stress en burn-out coach in Zoetermeer

Mijn naam is Fred Steetsel. Toen ik zelf burn-out was in 2001 duurde het een half jaar om weer fysiek gezond te worden. Daar moest ik wel wat voor doen en laten. Tegelijk ben ik hulp gaan zoeken bij iemand die mij kon laten inzien hoe het nu zo ver kon komen. Dit wilde ik niet meer meemaken!

Wat mij vooral hielp is inzien dat ik te vaak over mijn grenzen ging. Ik putte mezelf uit. In mijn begeleiding gaan fysiek herstel en tegelijk samen de oorzaken onderzoeken en weer leren ontspannen hand in hand. Voor mij heeft deze aanpak gewerkt en nu help ik andere mensen hier weer mee. Met succes! En natuurlijk heb ik daarvoor wel de juiste opleidingen gevolgd.

Diensten bij stress, burn-out en overspannen zijn

 

Uw investering

Bedrijfstarief: € 119  per uur (excl btw)
Lezing voor uw bedrijf / vereniging: € 450 / € 225 voor een lezing van plm. 2 uur.
Coaching particulier: gereduceerd tarief

Contact gegevens:

Fred Steetsellogo burn-out coach zoetermeer
Haverakker 19
2723VA Zoetermeer
06-48616990
Website: www.Ontspannu.nl

Neem contact op

Fred Steetsel is oud-Voorzitter van de Beroepsvereniging van Stressconsultants
RING geregistreerd behandelaar

Stress coachingBurn-out coach

google-plus-logo